fbpx

Όλα όσα έγιναν στο πρωτότυπο event της Estée Lauder!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το event της Estée Lauder, το Σάββατο 20 Μαΐου, στο Debenhams στο The Mall of Cyprus!

Εκεί δεν παρευρέθηκαν μόνο όσες δήλωσαν συμμετοχή από πριν, αλλά και όσες έτυχε κι έκαναν τα ψώνια τους, οι οποίες ενθουσιάστηκαν με το όλο σκηνικό που έβλεπαν εκεί και ήθελαν να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία από την Estée Lauder.

Δες εδώ όλα όσα έγιναν: 

Οι καταπληκτικές make-up artists της Estée Lauder, αναλάμβαναν την κάθε κοπέλα ξεχωριστά και έβρισκαν την ιδανική απόχρωση που ταιριάζει στο δέρμα της.

Στη συνέχεια της έκαναν ένα πολύ ωραίο μακιγιάζ και της έδιναν δώρο δείγμα 10 ημερών από το Double Wear Foundation.

Ακολούθησε το πιο διασκεδαστικό part του event, στο οποίο καλούνταν να κάνουν spinning session για 15 λεπτά. Με το τέλος του κάθε spinning session, η κάθε κοπέλα έμενε έκπληκτη από τη σταθερότητα του μακιγιάζ στο πρόσωπό της και συγκεκριμένα από το πόσο καλά το foundation έλεγξε τη λιπαρότητα του δέρματός της χωρίς όμως να κλείνει τους πόρους.

Μπορεί να είχαν ιδρώσει (μαζί τους κι εγώ), αλλά το αποτέλεσμα ήταν απίστευτα σταθερό και αναλλοίωτο! Εγώ είχα ξετρελαθεί πραγματικά! Το μακιγιάζ μου έμεινε το ίδιο μετά τη γυμναστική και για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Φαίνεται ότι όντως αυτό το μακιγιάζ μπορεί να αντεπεξέλθει στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας κάθε γυναίκας!

Νομίζω όσες ήταν εκεί, όχι απλά πείστηκαν, αλλά βρήκαν ποιο θα είναι πλεόν το αγαπημένο τους προϊόν που δε αποχωρίζονται με τίποτα από το νεσεσέρ τους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending