fbpx

Τα 5 must πράγματα που θα κάνουμε όλοι μετά το τέλος των εξετάσεων μας!

Οι εξετάσεις έχουν τελειώσει για μερικούς, για άλλους έμειναν λίγες μέρες, για άλλους λίγες εβδομάδες. Το καλοκαίρι χτυπά την πόρτα μας όμως και εμείς αναρωτιόμαστε τι ακριβώς εν να κάμνουμε 3 μήνες.

Λοιπόν, ο καθένας θέλει να περάσει το καλοκαίρι του διαφορετικά και αυτό είναι και το ξεχωριστό του καλοκαιριού.

Ποια είναι όμως τα πιο διαδεδομένα πράγματα που πρόκειται να κάνουμε όταν τελειώσουν οι εξετάσεις;

 

1
Να διασκεδάσουμε

Η περίοδος των εξετάσεων μας κούρασε (αυτούς που διάβαζαν) και οι περισσότεροι είτε διαβάζαμε είτε όχι, έχουμε πεθυμήσει την ξέγνοιαστη ζωή, χωρίς έννοιες.

Τα καλοκαιρινά μπαράκια άρχισαν να κάνουν τα opening τους, η θάλασσα άρχισε να ζεσταίνεται και η όρεξη για διασκέδαση αγγίζει “κόκκινο”.

Οι παρέες θα αρχίσουν να ξαναενώνονται, τα ξενύχτια θα παίρνουν τη θέση που τους αξίζει και οι εξετάσεις θα είναι απλά μια ξεθωριασμένη ανάμνηση.

2
Να βρούμε δουλειά

Μερικοί από εμάς, θα ήθελαν να βγάλουν λίγα λεφτά μέσα στο καλοκαίρι, είτε για να κανονίσουν τα έξοδά τους για αυτούς τους μήνες βοηθώντας λίγο τους γονιούς τους. Είτε για καλοκαιρινό ταξιδάκι, είτε για να αγοράσουν κάτι που θέλουν και πό,τι άλλο έχει στο νου του ο κάθε ένας.

Η δουλειά επίσης αυξάνει την όρεξη και την ενέργεια, κάτι που χρειαζόμαστε σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι.

Και αν έχεις έτοιμη δουλειά από οικογένεια, πιο τυχερός δεν γίνεσαι. Θα έχεις την ευελιξία που χρειάζεσαι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 😉

3
Να δούμε ταινίες και σειρές

Ναι, όλες οι ταινίες και οι σειρές που δεν καταφέραμε να δούμε και να τελειώσουμε κατά την περίοδο των εξετάσεων, ήρθε η στιγμή να τις απολαύσουμε.

Τι πιο ωραίο πράγμα από το να έχουμε ολόκληρους μήνες μπροστά μας να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας σειρές και τις νέες ταινίες που βάλαμε στο μάτι εδώ και καιρό;!

4
 Να γίνουμε εθελοντές

Ένα μικρό αλλά σημαντικό ποσοστό από εμάς, προτιμούν να δουλεύουν εθελοντικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, βοηθώντας ανθρώπους που πραγματικά τους χρειάζονται. Αυτό το μέρος της δουλειάς, μας κάνει λίγο πιο “ανθρώπους“, γι’ αυτό και μερικοί προτιμούν να περάσουν με αυτό τον τρόπο το καλοκαίρι τους.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, και πάνω απ’ όλα να είμαστε καλοί άνθρωποι, πράγμα που σπάνια το βρίσκεις στις μέρες μας.

5
Να συμμετέχουμε σε κάποιο Internship

Το τέλος των εξετάσεων και η αρχή του καλοκαιριού, δίνει την ευκαιρία σε πολλούς από εμάς να κάνουν κάτι που τους αρέσει πραγματικά.

Η εγγραφή σε κάποιο Internship της επιλογής μας, όχι μόνο κάνει το καλοκαίρι μας να περνά πιο ευχάριστα, αλλά  θα βγούμε και κερδισμένοι από αυτό. Δες εδώ τι σου προτείνουμε!

Οι επιπλέον γνώσεις, είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στην υπόλοιπη μας ζωή και είναι καλά να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία.

Εσύ τι θα επέλεγες από τα πιο πάνω; Ψήφισε πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending