fbpx

Best looks: 3+1 εμφανίσεις που ξεχώρισα από το Pre-Party του MTN Madwalk 2017!

Αυτή την εβδομάδα, έχουμε ένα special edition post του Best Looks! Με αφορμή το Pre-party του MTN Madwalk, σκέφτηκα να ετοιμάσω ένα post με τις 4 εμφανίσεις που ξεχώρισα!

Δες τις εδώ: 

1
Ειρήνη Χριστοφόρου

Μου άρεσε πάρα πολύ το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, δημιουργία της Μαριάννας Δαμιανού! Μου άρεσαν πάρα πολύ οι see-through λεπτομέρειες με dots σε κάποια σημεία στο φόρεμα! Μπορεί να ήταν μακρύ φόρεμα, παρ’ όλα αυτά ήταν πολύ sexy και της ταίριαζε πολύ, όπως και το έντονο κόκκινο lipstick της!

2
Ελεάνα Νικολάου

Η Ελεάνα φόρεσε φόρεμα δικής της δημιουργίας φυσικά, το οποίο την έκανε ακόμα πιο sexy! Το πορτοκαλο-κόκκινο χρώμα αναδείκνυε το μαύρισμα της. Μου άρεσε πάρα πολύ που κινήθηκε σε πιο bronzed χρώματα για το μακιγιάζ της και που άφησε το μαλλί της απλό και ίσιο!

3
Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Έβελυν θύμιζε αρχαία Ελληνίδα με το φόρεμα αυτό, άσχετα με το αν ήταν ροζ. Επέλεξε μια δημιουργία Gogo by Stalo, την οποία πολύ σωστά συνδύασε με χρυσά κοσμήματα. Το natural μακιγιάζ της και τα μαλλιά της αναδείκνυαν την φυσική ομορφιά της!

4
Έλενα Αποστόλου

Η fashion blogger Έλενα επέλεξε μια μαύρη maxi δημιουργία από τη Mint boutique. Από μέσα το φόρεμα ήταν κοντό και έπεφτε από πάνω see-through ύφασμα με dots, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για φέτος!

Εσένα ποια εμφάνιση σου άρεσε περισσότερο;

 


Διάβασε επίσης: 70ο Φεστιβάλ Καννών 2017 – Οι 5 εμφανίσεις που ξεχώρισα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending