fbpx

Όσα είδαμε στο φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green-Dot!

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, πραγματοποιήθηκε στις 20/05 το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λευκωσίας στο Πάρκο Ακροπόλεως!

Από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 08:00 το βράδυ οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της Green-dot συγκεντρώθηκαν στο πάρκο για να μάθουν για την ανακύκλωση και το περιβάλλον παίζοντας στο ηλιόλουστο και καταπράσινο πάρκο.

Αν νομίζεις πως τέτοιου είδους φεστιβάλ απευθύνονται μόνο σε παιδιά και γονείς, καλύτερα να το ξανασκεφτείς!

Εκεί μαζεύτηκαν πολλοί νέοι οι οποίοι έκαναν την καθιερωμένη τους βόλτα στο πάρκο και είχαν την ευκαιρία να πάρουν καλοκαιρινά δώρα από τα brands που υποστηρίζουν την ανακύκλωση, να πλάσουν κουλουράκια στα εργαστήρια μαγειρικής και να δοκιμάσουν διάφορα φαγητά και γλυκά.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους που ασχολούνται με την “πράσινη επιχειρηματικότητα“, και τον εθελοντισμό για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ομάδα του StudentLife δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση αυτή

Είμαστε fan της ανακύκλωσης αλλά και λάτρεις του φαγητού, των παιχνιδιών και του καραόκε! Ένα παιχνίδι που ξεχωρίσαμε ήταν ο τοίχος αναρρίχησης που στήθηκε στο πάρκο, καθώς και η επίδειξη με παπαγάλους!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μασκότ της Green-dot και της Α.Φ.Η.Σ με τις οποίες κατενθουσιαστήκαμε!

Όσοι έμειναν μέχρι τις απογευματινές ώρες, είχαν την ευκαιρία να γυμναστούν με group fitness, να παρακολουθήσουν street dance, αλλά και να ακούσουν ρεμπέτικα τραγούδια.

Δες περισσότερο φωτογραφικό υλικό από τη μέρα:

Κάνε like την Green-dot (Cyprus) στο Facebook και follow στο Instagram για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα και ενέργειες σχετικά με την ανακύκλωση στην Κύπρο!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending