fbpx

5+1 βήματα για να πετύχεις το bronze look για το καλοκαίρι!

Το ιδανικότερο μακιγιάζ για το καλοκαίρι που ταιριάζει σε όλες είναι το bronzed look! Για να το πετύχεις χρειάζεσαι και τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ!

Προσοχή όμως, είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθη στο μακιγιάζ σου μόνο και μόνο επειδή θέλεις να δείχνεις πιο μαυρισμένη.

Πάντως αν σκέφτεσαι να αγοράσεις bronzer, τότε επέλεξε ένα από τα 5 οικονομικά bronzer που σου προτείνουμε!

Δες τι να κάνεις για να πετύχεις το τέλειο bronzed look:

1
Aποχρώσεις καφέ

Παίξε με αποχρώσεις που να έχουν ως βάση την καφέ σκιά. Βάλε στη βάση σου μια ανοιχτόχρωμη σκιά, και στην άκρια του ματιού σου παίξε με πιο σκούρες αποσρώσεις του καφέ.

2
Σκούρο foundation

 

Η πρώτη σκέψη είναι να βάλεις ένα foundation 5 τόνους πιο σκούρο από το δέρμα σου. Αυτό το σκεπτικό είναι λάθος γιατί δε θα πείσεις κανέναν ότι αυτό είναι το φυσικό σου. Προτίμησε ένα foundation που να ταιριάζει στο υπόλοιπο σώμα σου, ό,τι χρώμα και να είναι!

3
Μολύβι φρυδιών


Αφού έχεις απλώσει το foundation κάνε τα φρύδια σου λίγο πιο πυκνά με ένα μολύβι ή σκιές φρυδιών. Έτσι θα δείχνεις πιο νέα και δε θα χρειαστεί να βαφτείς πιο έντονα για να κάνεις εντύπωση.

4
Σκούρο Eyeliner

Στη συνέχεια με ένα καφέ μολύβι κάνε την γραμμή του eyeliner. Πάρε το πινέλο που χρησιμοποίησες για τις σκιές και σβήσε ελαφριά το eyeliner για ένα smokey look. Τέλος, πρόσθεσε αρκετή μάσκαρα για να τονίσεις το βλέμμα σου!

 

5
Contouring

Αφού τελειώσεις με τα μάτια, κάνε φωτοσκίαση στο πρόσωπό σου με το bronzer. Ο λόγος που κάνεις πρώτα τα μάτια, είναι για να δεις πόσο έντονο μπορείς να κάνεις το bronze look. Βάλε πιο σκούρα χρώματα κάτω από τα ζυγωματικά, κάθετα στα πλαϊνά της μύτης και λίγο στους κροτάφους.

 

6
Kαφέ χείλη

Τέλος, φτάνουμε στα χείλη. Κάνε το περίγραμμα των βσου με ένα καφέ μολύβι και στη συνέχεια επέλεξε κραγιόν, μια απόχρωση πιο ανοιχτή από το περίγραμμα και θα έχεις σέξι σαρκώδη χείλη στη στιγμή!

 

Και είσαι έτοιμη με το τέλειο ηλιοκαμένο σου make-up look!

Τι λες; Σου άρεσαν τα tips μου;

 


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending