fbpx

Έτσι θα γίνει πιο διαδραστικό και διασκεδαστικό το Facebook Live με τους φίλους σου!

Είναι γνωστό πως το Facebook Live είναι πολύ διαδεδομένο. Ειδικά αν πατάς το Notification που σου έρχεται όποτε ξεκινά Facebook Live κάποιος φίλος σου, τότε καταλαβαίνεις σε τι αναφερόμαστε!

Με βάση επίσημη ανακοίνωση του Facebook, εδώ και καιρό γίνονται προσπάθειες για να γίνει το Facebook Live πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό.

Έρχονται λοιπόν νέα features και λειτουργίες που θα σε κάνουν να μοιράζεσαι με τους φίλους σου εμπειρίες και και να συνδέεστε πιο εύκολα, σε πραγματικό χρόνο, μέσω του Facebook Live!

Μάθε πιο κάτω ποιες είναι αυτές:

 

1
Live Chat με τους Friends σου

Αυτό που ήξερες μέχρι τώρα είναι ότι μπορούσες να μιλάς σε πραγματικό χρόνο μέσω σχολίων στο Facebook Live. Είτε αφορά φίλους σου, ερωτήσεις-απαντήσεις με κάποιο διάσημο, είτε οτιδήποτε άλλο, η όλη διαδικασία είναι πολύ διασκεδαστική.

Πλέον, θα υπάρχει επιλογή για όσους θέλους να αλληλεπιδράσουν μόνο με συγκεκριμένους φίλους τους σε Live, μέσω του Live Chat With Friends.

Το Live Chat With Friends σου επιτρέπει να καλείς φίλους σε ιδιωτική συνομιλία, σχετική με το Facebook Live. Μπορείς να καλέσεις επίσης άλλους φίλους σου που ίσως ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο Live. Ακόμη και μετά το τέλος του Live, θα μπορείς να συνεχίσεις τη συνομιλία σας.

Απλά περίμενε μέχρι το καλοκαίρι, και αυτή είναι η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες χώρες, για να τη δοκιμάσεις κι εσύ!

 

Live Chat With Friends

Posted by Facebook on Monday, May 22, 2017

2
Live With (με τους φίλους σου)

Μέχρι στιγμής μόνο διάσημα πρόσωπα μπορούσαν να βγαίνουν live με κάποιον guest. Πλέον όλοι οι λογαριασμοί στο Facebook θα μπορούν να καλούν ένα φίλο τους για να βγουν σε live video, χωρίς απαραίτητα να βρίσκονται δίπλα-δίπλα!

Η επιλογή θα βρίσκεται στο Live Viewers section, ή μπορεί να γίνει γράφοντας σε comment τον θεατή που επιθυμούμε να καλέσουμε. Η επιλογή να βγει ή όχι σε live μετάδοση ο φίλος μας, είναι καθαρά δική του.

Επίσης, θα υπάρχει η επιλογή για Facebook Live σε portrait ή landscape mode (κατακόρυφη ή οριζόντια μορφή). Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Live With

Posted by Facebook on Monday, May 22, 2017

 
Εσένα πώς σου φαίνεται η πιο πάνω αλλαγή στο Facebook Live; Θα ήθελες να τη δοκιμάσεις; 😉

 

Δες επίσης: Fidget Spinner – Μάθε όσα δεν ήξερες για το νέο gadget που ήρθε και τρελαίνει κόσμο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending