fbpx

Υποτροφίες Ομίλου Εταιρειών Χ.Α. Παπαέλληνας & Σια ΛΤΔ προς το Πρόγραμμα ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου

Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελετή παραχώρησης υποτροφιών σε φοιτητές του Προγράμματος ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Όμιλο Εταιριών Χ.Α. Παπαέλληνας & Σια ΛΤΔ.

Η τελετή διεξήχθη την Τετάρτη, 24 Μαΐου, 2017, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Εταιριών Χ.Α. Παπαέλληνας & Σια ΛΤΔ, στη Λευκωσία, στην παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή του Ομίλου, κ. Χρήστου Παπαέλληνα και των Ακαδημαϊκών Διευθυντών του Προγράμματος ΜΒΑ, Καθηγητών Νίκου Βαφέα, Ηρακλή Βλαδιμήρου και Λεωνίδα Κ. Λεωνίδου.

Οι υποτροφίες, συνολικού ύψους €10.250, παραχωρήθηκαν στους δύο πρωτεύσαντες φοιτητές του Προγράμματος ΜΒΑ Πλήρους Φοίτησης, κα Πολυξένη Αβραάμ και κ. Γιάννη-Ευάγγελο Παπαβασιλείου.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Όμιλο Εταιριών Χ.Α. Παπαέλληνας & Σια ΛΤΔ για τη συνεχή αρωγή και τη γενναιόδωρη συνεισφορά του, επισημαίνει πως η προσφορά στην παιδεία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επένδυσης στην κοινωνία.

Με τη συνεισφορά αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα η εκτίμηση του Ομίλου στο ρόλο που διαδραματίζει η εκπαίδευση στις σύγχρονες κοινωνίες της γνώσης. Η σύνδεση μεταξύ του επιχειρηματικού τομέα και του Πανεπιστημίου Κύπρου συνιστά σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Στο πλαίσιο τέτοιων συνεργασιών, συνδυάζεται και αξιοποιείται η τεχνογνωσία και η εμπειρία του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, προσφέροντας μια διαφοροποιημένη προσέγγιση στην προσπάθεια για εκσυγχρονισμό και ενίσχυση της οικονομίας του τόπου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)του Πανεπιστημίου Κύπρου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος www.mba.ucy.ac.cy ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 22893600 και με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mba@ucy.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending