fbpx

Φόρεσε 3 κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του αγοριού σου με στυλ!

Το έχεις κάνει και το έχω κάνει! Σχεδόν όλες έχουμε φορέσει έστω και μια φορά το t-shirt του φίλου μας, του αδερφού, του μπαμπά ή και του κολλητού μας. Guilty as charged!

Αν ξύπνησες στο σπίτι του φίλου σου και δεν έχεις τι να βάλεις, τότε μην πανικοβάλλεσαι! Είτε το πιστεύεις είτε όχι υπάρχουν κομμάτια στην ντουλάπα του που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις καλύτερα και από εκείνον.

Με τις ιδέες για outfit που θα σου δώσω, θα βγεις έξω με στυλ, και αυτός σίγουρα δε θα σου θυμώσει που του “έκλεψες” τα ρούχα του!

Δες εδώ τις ιδέες:

1
T-shirt

Μπορείς να το φορέσεις μόνο του σαν φόρεμα, να το συνδυάσεις με mom jeans ή skinny jeans. Το t-shirt να ξέρεις είναι πάντα η πρώτη σου επιλογή όταν πρόκειται να κάνεις επιδρομή στην ντουλάπα του φίλου σου.

Για να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου μπορείς να προσθέσεις ένα απλό αξεσουάρ στον λαιμό, πχ. choker necklace.

2
Πουκάμισο

Όπως και με την φανέλα έτσι και με το πουκάμισο του αγοριού σου μπορείς να δημιουργήσεις ένα ωραίο outfit. Αν είναι αρκετά μακρύ μπορείς να το φορέσεις σαν φόρεμα με μια δερμάτινη ζώνη στη μέση.

Αν είναι κανονικό το μάκρος του, τότε συνδυασέ το με jeans ή shorts, άσπρα sneakers και κόκκινο lipstick για μια stylish, αλλά effortless εμφάνιση. Τι πιο ωραίο από το να φαίνεται ότι προσπάθησες, ενώ στην πραγματικότητα σου πήρε δύο λεπτά να κάνεις αυτό τον συνδυασμό;

3
Blazer

Θες να δημιουργήσεις ένα πιο κομψό outfit; Δεν έχεις παρά να δανειστείς το blazer του και να το φορέσεις μαζί με το τζιν σου και ένα άσπρο t-shirt ή crop top. Μπορείς να κάνεις αυτό τον συνδυασμό ακόμα και στο γραφείο.

Πρόσθεσε τακούνια για ένα ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα. Αν σου είναι πολύ μεγάλο το blazer, τότε μια ζώνη στη μέση σου είναι η λύση!

Εσύ τι θα “κλέψεις” από την ντουλάπα του αγοριού σου;

 


Διάβασε επίσης: Κλέψε το oversized blazer απ’ την ντουλάπα του αγοριού σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending