fbpx

Βράβευσε τους αθλητές του το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Μια λαμπερή βραδιά γεμάτη αθλητισμό και όμορφες στιγμές ήταν η χτεσινή στο Ολυμπιακό Μεγάρο όπου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν την σεζόν που τελειώνει και όχι μόνο.

Αθλητές, ιθύνοντες του Πανεπιστημίου, αξιωματούχοι του αθλητισμού στην Κύπρο αλλά και γονείς των φοιτητών – αθλητών απόλαυσαν μια βραδιά αντάξια της πραγματικής ομορφιάς του αθλητισμού και ειδικότερα του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Οι φοιτητές – αθλητές είδαν τους κόπους μια σεζόν (και όχι μόνο) να επιβραβεύονται από το Πανεπιστήμιο τους ενώ βραβεύτηκαν και οι τελειόφοιτοι φοιτητές με αξιοσημείωτη παρουσία στα αθλητικά δρώμενα του Πανεπιστημίου.

Ο υπεύθυνος του αθλητικού κέντρου, Μιχάλης Κρασιάς, στην ομιλία του συγχάρηκε όλους τους αθλητές τονίζοντας παράλληλα την σημασία που δίνει το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο κεφάλαιο “αθλητισμός”.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ντίνος Μιχαηλίδης, από την πλευρά του, τόνισε την σημασία του αθλητισμού σαν μορφή πολιτισμού στην κοινωνία αλλά και γενικότερα.

Για να δεις τις βραβεύσεις αναλυτικά δες εδώ

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending