fbpx

5 μεγάλοι ποδοσφαιριστές που δεν είδαν ποτέ την κόκκινη κάρτα!

Θέλοντας ή μη, η κόκκινη κάρτα αποτελεί ένα από τους χειρότερους εφιάλτες κάθε ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν την ατυχία να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Ακόμα και τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, εν δράση ή μη, χρειάστηκε σε κάποια φάση της ποδοσφαιρικής τους καριέρας να την αντιμετωπίσουν.

Υπάρχουν και αυτοί που με λίγη δόση τύχης αλλά και προσοχής, δεν γνώρισαν ποτέ την κόκκινη κάρτα, παρά μόνο την κίτρινη.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα αυτών, ωστόσο βρήκαμε πέντε από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Δες ποιοι είναι:

1
Andres Iniesta

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τις συμμετοχές του στην Barcelona. Από τα 18 του μόλις χρόνια αποτελεί μέλος της Ισπανικής ομάδας και στα 20 του είχε καταφέρει να ριζωθεί για τα καλά στο ρόστερ. Επίσης είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ισπανίας.

Μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ενώ μετρά 41 κίτρινες κάρτες στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

2
Philipp Lahm

Ο λόγος για τον πλάγιο αμυντικό τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα από τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Bayern Munich. Στις 4 Φεβρουαρίου 2017, ολοκλήρωσε την 500η του εμφάνιση με την Bayern και μετά από τρεις μήνες “κρεμάει” οριστικά τα παπούτσια.

Δεν χρειάστηκε ποτέ να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ενώ στο ποινολόγιο με τις κίτρινες κάρτες έχει γραφτεί το όνομά του 30 φορές.

3
Raul

Αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ήταν μέρος των Galacticos και είναι ο άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο λίγοι στις τάξεις των Μαδριλένων.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής με τόσο πάθος δεν δέχτηκε τη κόκκινη κάρτα αλλά είναι αλήθεια και ο ίδιος έχει να το καυχιέται και αυτό!

4
Ryan Giggs

Το ημερολόγιο έγραφε 29 Νοεμβρίου, όταν ο, τότε, 17χρονος Ryan έκανε ντεμπούτο με τα χρώματα της Manchester United την μέρα των γενεθλίων του. Δεν μπορούσε να πάρει καλύτερο δώρο εκείνη την μέρα πέρα από το γκολ που κατάφερε να σημειώσει κόντρα στην Everton.

Δεν άργησε πολύ να έρθει η αναγνώριση αλλά και η σύγκριση με θρύλους που πέρασαν από την ομάδα. Παρ’ όλο το σκληρό και νευρικό του βλέμμα, δεν δέχτηκε ποτέ την κόκκινη κάρτα με τις κίτρινες να φτάνουν στο σύνολο τις 46.

5
Michael Carrick

Η αγάπη του προς την Manchester United δεν του αφήνει περιθώρια μετακόμισης σε άλλο αγγλικό σύλλογο. Με την ενδεχόμενη αποχώρησή του από την ομάδα τα παπούτσια του θεωρούνται ήδη κρεμασμένα.

Διανύοντας τα 35 του χρόνια και τα 11 εξ αυτών να είναι με την αγγλική ομάδα, ο Carrick δεν είδε ποτέ μέχρι στιγμής την κόκκινη κάρτα ενώ την κίτρινη μόλις 10 φορές.

Εσύ γνώριζες ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν δέχτηκαν ποτέ την κόκκινη κάρτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending