fbpx

Μάθε πώς και γιατί να συμμετέχεις στο διήμερο συνέδριο με θέμα τη «Διεθνή Διαιτησία»!

Διοργανωτές το Κυπριακό, Γαλλικό και Ελληνικό Παράρτημα του  Συνδέσμου Διεθνούς Δικαίου

Το κυπριακό, γαλλικό και ελληνικό παράρτημα του Συνδέσμου Διεθνούς Δικαίου (International Law Association – ILA) ανακοινώνουν την έναρξη εγγραφών για διήμερο συνέδριο με θέμα την «Διεθνή Διαιτησία».

1
Πού;

  • Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα, στον πολυχώρο “Αποθήκη 79“, στην Λάρνακα (Οδός Αγ. Λαζάρου 83, 6020).

2
Πότε;

  • 30 Ιουνίου – 1η Ιουλίου 2017.

Στόχος του συνεδρίου είναι να δώσει έμφαση στα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της διαιτησία ως μέσο επίλυσης διεθνών διαφορών. Συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα συζητηθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες: (a) the International Arbitral Legal Order, (b) Efficiency in Dispute Resolution and (c) International Arbitration, Mediation and Financial Institutions.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Οι ομιλητές συμπεριλαμβάνουν εμπειρογνώμονες στη διεθνή διαιτησία από την Κύπρο, την Γαλλία και την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος του Γαλλικού Παραρτήματος του ILA Καθηγήτρια κα Catherine Kessedjian (Université Paris II Panthéon-Assas) και o Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος, Καθηγητής κος Χρήστος Γκόρτσος (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Επιπλέον, το συνέδριο έχει την υποστήριξη διακεκριμένων νομικών εταιρειών στην Κύπρο, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της εναλλακτικής επίλυσης διαφορών (Patrikios Pavlou & Associates LLC, Chrysses Demetriades & Co LLC, Christos Georgiades & Associates LLC, Ioannides Demetriou LLC, Elieades & Partners LLC, Spyros Vassiliou & Associates LLC), το Κυπριακό Παράρτημα του Chartered Institute of Arbitrators και του Κυπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου.

Το κόστος εγγραφής στο συνέδριο ανέρχεται στα €170 και στα €60 για φοιτητές και ασκούμενους δικηγόρους. Ειδικά μειωμένες τιμές υπάρχουν για τα μέλη τους Συνδέσμου Διεθνούς Δικαίου, τόσο του παραρτήματος Κύπρου όσο και του εξωτερικού.

Λεπτομερές πρόγραμμα, πληροφορίες για τους ομιλητές και τις εγγραφές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συνεδρίου ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αποταθείτε στην οργανωτική επιτροπή στην ηλ. διεύθυνση: ilacy.arbitration@gmail.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending