fbpx

“The Full Pint 2017”: Όσα έγιναν στο δημοφιλές φεστιβάλ σπιτικής μπύρας!

Έτυχε να ακούσεις ή να πας στο φετινό φεστιβάλ “The Full Pint 2017” στις 27 Μαΐου 2017;

Αν όχι, μην ανησυχείς, μιας και σου μαζέψαμε τα καλύτερα από όσα είδαμε στο 4ο “The Full Pint Homebrew Festival”!

Δες τα πιο κάτω:

 

1
Ποιοι το διοργάνωσαν;

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Κύπρου (Cyprus Homebrewers Association) το διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά, με περισσότερους συμμετέχοντες από τις προηγούμενες χρονιές και με τεράστια επιτυχία!

Ο Σύνδεσμος έχει σαν στόχο να προωθήσει την ερασιτεχνική σπιτική παραγωγή ποιοτικής μπύρας, που -όπως θεωρούν- δεν είναι μόνο ένα καλοκαιρινό ποτό αλλά πίνεται όλο το χρόνο.

Έτσι, μέσω συναντήσεων, φεστιβάλ και διαγωνισμών, γίνεται προσπάθεια για να ωθήσουν νέους ερασιτέχνες ζυθοποιούς να κάνουν την καλύτερη μπύρα στον κόσμο!

2
Ποιοι μπορούσαν να συμμετέχουν;

Ο κάθε συμμετέχοντας – ερασιτέχνης ζηθοποιός μπορούσε να πάρει συγκεκριμένη ποσότητα σπιτικής μπύρας (που έφτιαξε ο ίδιος) και να την κεράσει σε όσους παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ.

Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων, που έβλεπαν τις μπύρες τους να αρέσουν σε τόσο κόσμο, και να τις ζητούν σε τόσο μεγάλο βαθμό!

3
Πώς μπορούσες να απολαύσεις τις διάφορες σπιτικές μπύρες;

Όσοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ στις 27 Μαΐου 2017, από τις 15:00-20:00 στην πλατεία Φανερωμένης, μπορούσαν να πληρώσουν 3 ευρώ για να αποκτήσουν το δικό τους ποτήρι με το λογότυπο του συνδέσμου.

Στη συνέχεια, μπορούσαν όλοι να γεμίσουν το ποτήρι τους με όποια μπύρα επιθυμούσαν, όσες φορές ήθελαν (μέχρι να υπάρχει φυσικά διαθέσιμη μπύρα).

4
Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κοινού!

Μιας και το event συνοδευόταν με ζωντανή μουσική, φαγητό και φυσικά καλές μπύρες (!), ο κόσμος που ήρθε στο φεστιβάλ ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων!

Οι ουρές που σχηματίζονταν για να γεμίσουν τα ποτήρια τους, έκαναν τις μπύρες να εξαφανιστούν μέσα σε λίγες ώρες. Συνεπώς, όσοι έτυχε να έρθουν από τις 18:00 και μετά, δυστυχώς δεν φάνηκαν τυχεροί στο να δοκιμάσουν έστω και λίγη homemade μπύρα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς μέσω της εφαρμογής “The Full Pint 2017”, ο κάθε επισκέπτης μπορούσε να βαθμολογήσει την ίδια μέρα την καλύτερη μπύρα (κατά τον ίδιο) και να δει τα χαρακτηριστικά της, όπως: αλκοόλ, περιγραφή, είδος μπύρας.

Περισσότερες φωτογραφίες από το φεστιβάλ:

Μπράβο σε όσους συμμετείχαν! Ανυπομονούμε για αντίστοιχα φεστιβάλ μπύρας σύντομα 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending