fbpx

3+1 tips για να έχεις λαμπερά ξανθά μαλλιά το καλοκαίρι!

Από τη μία λατρεύεις αυτό το υπέροχο ξανθό χρώμα μαλλιών που έχεις, γιατί από όπου κι αν πας όλα τα βλέμματα είναι επάνω σου (sorry μελαχρινάκια μου ????) αλλά από την άλλη έχεις πολλά ζόρια να τραβήξεις μετά την έκθεση σου στον ήλιο και την παραλία.

Ειδικά, τώρα το καλοκαίρι τα μαλλιά γίνονται πιο θαμπά, αρκετά αφυδατωμένα και τις περισσότερες φορές σπάνε!

Αν έχεις κι εσύ ξανθά μαλλιά νομίζω καταλαβαίνεις απόλυτα τι επικρατεί στον “χρυσό-ξανθό κόσμο μας” κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για να αποφύγεις όμως την «καταστροφή» τους, πρέπει να τα περιποιείσαι σωστά!

Δες εδώ πώς θα το καταφέρεις:

1
Όχι στις πισίνες

Η πισίνα επειδή έχει μέσα αρκετό χλώριο, αν βουτήξεις θα κάνει τα μαλλιά σου σαν χαμαιλέοντα αφού από ξανθό θα γίνει πράσινο χρώμα. Δε νομίζω να θες να κυκλοφορείς με πράσινο μαλλί! Γι’ αυτό απόφυγε όσο μπορείς τις βουτιές σε πισίνες!

2
Ενυδάτωση στο φουλ

Χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό leave-in-conditioner για να ενυδατώσεις αρκετά καλά τα μαλλιά σου μετά την έκθεσή σου στον ήλιο.

3
Αντηλιακό spray μαλλιών

Το αντιηλιακό στα μαλλιά είναι απαραίτητο όπως είναι και για το πρόσωπο και το σώμα σου. Μπορεί να μη φαίνεται η φθορά που παθαίνουν, όμως στην πραγματικότητα καταστρέφονται ανεπανόρθωτα γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να έχεις κι ένα αντηλιακό μαλλιών μαζί σου.

4
After– sun shampoo

Μετά τις βουτιές σου, επέλεξε ένα ενυδατικό σαμπουάν και χρησιμοποίησε ένα πλούσιο γαλάκτωμα ή και μάσκα μαλλιών που θα επανορθώσει όλη τη φθορά.

Θέλεις κι εσύ να έχεις super τέλεια, λαμπερά ξανθά μαλλιά
αυτό το καλοκαίρι; Τώρα ξέρεις πώς! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending