fbpx

Δες πού να πας στη Λευκωσία για γευστικούς ελληνικούς μεζέδες & μουσική!

Σκέφτεσαι πού να πας το καλοκαίρι για να φας αυθεντικούς ελληνικούς μεζέδες και να είσαι σε ένα μοντέρνο περιβάλλον; Αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποιο στέκι στη Λευκωσία που να τα συνδυάζει όλα αυτά, μαζί με τις προσιτές τιμές;

Εμείς επισκεφθήκαμε πρόσφατα την “ESTIA” και σου τη συστείνουμε ανεπιφύλακτα! Θα απολαύσεις το φαγητό σου σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου! Όπως λένε και στον χώρο, “ESTIAζουν στην ποιότητα” και θα το διαπιστώσεις κι εσύ!

Δες πιο κάτω τους 5 λόγους που θα θέλεις να περάσεις κι εσύ τη βραδιά σου στην ΕSTIA:

 

1
Εξωτερικός χώρος ιδανικός για το καλοκαίρι

Πρόσφατα, η ESTIA μετέφερε την εξυπηρέτηση της (φαγητό και μουσική) στους όμορφους και ανανεωμένους εξωτερικούς χώρους της.

Όπως παρατηρήσαμε κι εμείς στην επίσκεψη μας, βρίσκεται σε ένα από τα πιο δροσερά σημεία της Λευκωσίας! Ειδικά για τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού, θα απολαύσεις το φαγητό σου σε ένα δροσερό κήπο!

2
Γευστικοί και αυθεντικοί ελληνικοί μεζέδες 15 πιάτων

Από τους πιο νόστιμους μεζέδες ελληνικής κουζίνας που δοκιμάσαμε! Έχεις επιλογή ανάμεσα σε Standard Μεζέδες (15 πιάτα) στην τιμή των €15 το άτομο, ή Premium Μεζέδες (16 πιάτα) με επιπλέον αρνίσια παϊδάκια στην τιμή των €18.

Γίνονται ειδικές τιμές για μεγάλα parties. Μαζί με το φαγητό, απόλαυσε και πολύ καλό κρασί ή παγωμένη μπύρα σε προσιτές τιμές!

Ετοιμάσου για μοναδικές γεύσεις, μιας και πρόκειται να δοκιμάσεις dips και σαλάτες με νόστιμα ορεκτικά, όπως:

  • σαλάτα με πατάτες, παντζάρια, αρακά και αμύγδαλα
  • τυροκαυτερή
  • κολοκυθάκι με κουρκούτι
  • μελιτζάνοσαλάτα
  • μπουγιουρντί με λαχανικά και τυριά
  • πατάτες με κεφαλοτύρι
  • πολίτικη σαλάτα
  • πολίτικο λαχματζούν

Αφού απολαύσεις τα πιο πάνω ορεκτικά, ετοιμάσου για τους πεντανόστιμους κρεατομεζέδες: γευστικότατο κότσι στο φούρνο, σουβλάκι κοτόπουλο και χοιρινό, πολίτικο κεμπάμπ και φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα. Στο τέλος, μην ξεχάσεις να αφήσεις λίγο ακόμη χώρο για το κερασμένο και νόστιμο επιδόρπιο!

3
Μοντέρνος χώρος για κάθε ηλικία

Πόσες φορές σου έτυχε να θες να πας για μεζέδες με την παρέα σου και να σκέφτεσαι 2-3 φορές τον χώρο και κατά πόσο ταιριάζει στην ηλικία σου;

Ή πόσες φορές σου πρότεινε η οικογένεια σου να βγείτε έξω και δεν σου άρεσε η “παραδοσιακή” ταβέρνα που έπρεπε να πας για μεζέδες;

Στην ESTIA θα προσέξεις ότι ο χώρος δεν θυμίζει συνηθισμένη ταβέρνα με μεζέδες, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις αμέσως άνετα, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον!

4
Ιδανική επιλογή για ειδικές περιστάσεις ή για διασκέδαση

Μιλώντας από προσωπική πείρα, η ESTIA είναι μια ιδανική επιλογή για special περιστάσεις, (π.χ. γενέθλια, ιδιωτικό party). Σε περίπτωση που το θέλεις, μπορείς να συνδυάσεις και το όμορφο εκκλησάκι, ακριβώς δίπλα από το χώρο στάθμευσης!

Αν ψάχνεις λοιπόν ένα χώρο με μουσική και φαγητό, που θα μπορείς να γιορτάσεις τη μέρα σου με τους δικούς σου ανθρώπους, μπορείς να κάνεις κράτηση και να ζητήσεις συγκεκριμένη μουσική, ή επιλογές σε φαγητό. Το προσωπικό είναι πάντως πολύ πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει!

5
Συνοδευτική μουσική που θα σε χαλαρώσει

Πλέον στον εξωτερικό χώρο θα πραγματοποιούνται μουσικές βραδιές με θεματολογία σε συγκεκριμένες μέρες. Π.χ. Τραγούδια ελληνικού κινηματογράφου, Jazz μουσική, ρεμπέτικα τραγούδια κ.ά.

Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τους μεζέδους σου και να χαλαρώνεις στους ήχους μίας χαλαρής και διασκεδαστικής μουσικής; Το μόνο που μένει είναι το ζήσεις κι εσύ από κοντά!

Τι λες να κάνεις κράτηση απόψε για μια μοναδική βραδιά φαγητού και διασκέδασης με την παρέα σου; 

 


  • Διεύθυνση: Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη, Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος
  • Μέρες και Ώρες Λειτουργίας:
    Δευτέρα-Πέμπτη 19:00-23:00, Παρασκευή-Σάββατο 20:00-01:30
  • Τηλ.: 22 313324

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending