fbpx

3 βήματα για να κάνεις τα sneakers σου και πάλι κάτασπρα!

Ξέρω πόσο δυσκόλευσαι να καθαρίσεις τα άσπρα σου sneakers και ξέρω ότι φοβάσαι να ρισκάρεις όπως και εγώ άλλωστε μήπως και τους κάνεις ζημιά.

Αλλά πίστεψε με από την μέρα που δοκίμασα αυτό το κόλπο για να καθαρίζω τα παπούτσια μου, βρήκα επιτέλους τη λύση για να έχω πάντα άσπρα και καθαρά sneakers (αφού έχω κάνει και τις γκάφες μου στο παρελθόν ????)!

Να λοιπόν τα βήματα για να τα κάνεις και πάλι ολόλευκα:

1
Βήμα

Πάρε 2 μικρά μπολ και γέμισε τα με χλιαρό νερό και πρόσθεσε λίγο απορρυπαντικό πλυντηρίου στο καθένα. Πρόσθεσε 1-2 κουταλιές μαγειρική σόδα και στα δύο και ανακάτεψέ τα.

2
Βήμα 

Βγάλε τα κορδόνια από τα παπούτσια σου και βάλε τα να μουλιάσουν στο ένα μπολ. Πάρε ένα καθαρό πανί και μια παλιά οδοντόβουρτσα και βρέξε το πανί με το μείγμα από το δεύτερο μπολ και σιγά-σιγά άρχισε να καθαρίζεις τα sneakers σου.

Να επιμένεις μέχρι να φύγουν εντελώς όλες οι λεκέδες. Στα σημεία που δεν μπορείς να καθαρίσεις με το πανί, επανάλαβε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας οδοντόβουρτσα.

3
Βήμα 

Τρίψε τα κορδόνια για να καθαρίσουν και ξέπλυνέ τα. Όταν στεγνώσουν, πέρασε τα και πάλι στα… ολοκαίνουρια πλέον sneakers σου!

Extra tip: Για ακόμα πιο δύσκολους λεκέδες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα «μαγικό σφουγγάρι – γόμα», το οποίο χρησιμοποιείται χωρίς απορρυπαντικό και θα το βρεις στο Internet ή στις μεγάλες υπεραγορές!

Τι λες θα δοκιμάσεις αυτό το κόλπο;
Εγώ πάντως το δοκίμασα και πέτυχε όλες τις φορές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending