fbpx

MTN Madwalk 2017: Οι 5 πιο καλοντυμένες παρουσίες!

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε και φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια το MTN Madwalk Cyprus.

Μια βραδιά στην οποία η μουσική και η μόδα είχαν την τιμητική τους  και  όλη η κυπριακή showbiz, διάσημοι fashion bloggers και όλοι όσοι αγαπούν τη μόδα παρευρέθηκαν για να απολάυσουν ένα μοναδικό θέαμα, αυτή την φορά σε μια πιο street style διάθεση και industrial αισθητική.

Εμείς φυσικά ξεχωρίσαμε και θα σας παρουσιάσουμε σήμερα τις 5 εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν με το πέρασμα τους «κίτρινο χαλί».

Δες τις εδώ:

1
Έβελυν Καζαντζόγλου

Rock star! Καταπληκτική ως παρουσιάστρια και φυσικά πάντα καλοντυμένη η Έβελυν επέλεξε ένα λευκό jumpsuit με ruffles το οποίο απλά λατρέψαμε. Ολοκλήρωσε το look της με το απόλυτο hair trend το γνωστό σε όλες μας «wet look».

2
Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Με μια υπέροχη άκρως καλοκαιρινή δημιουργία του γνωστού κύπριου σχεδιαστή Gregory Morfi η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έκλεψε τις εντυπώσεις. Το maxi φόρεμά της σε φούξια χρώμα και με μεγάλο σκίσιμο ανάδειξε και τα υπέροχα πόδια της.

3
Ειρήνη Παπαδοπούλου

Σέξυ και όποιος αντέξει! Ένα εντυπωσιακό μάξι, λευκό, open back φόρεμα δημιουργία της Ελεάνας Suitcase επέλεξε να φορέσει η γνώστη τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και φυσικά μας άφησε όλους άφωνους.

4
Χαριτίνη Ηλιάδου

Κομψή και εκθαμβωτική ήταν η Χαριτίνη η οποία προκάλεσε ταραχή όχι μόνο στο κίτρινο χαλί, αλλά και όταν εμφανίστηκε στη σκηνή με άσπρη δημιουργία Suitcases. Στο κίτρινο χαλί επέλεξε να κάνει μια υπέροχη αλογοουρά τα μαλλιά της που αποτελεί trend την περίοδο αυτή. Με την κατακόκκινη δημιουργία Suitcase έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στο χαλί.

5
Έλενα Αποστόλου 

Με μαλλί από άλλη εποχή και με ένα ρομαντικό lace μαύρο φόρεμα η Έλενα Αποστόλου έδωσε ένα πιο glamour αέρα στην βραδιά επιλέγοντας μια δημιουργία Gogo by Stalo.

Εσένα ποια εμφάνιση σου άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending