fbpx

Τα 5 must events που θα θέλεις να πας το τριήμερο του Κατακλυσμού!

Και ναι, επιτέλους Ιούνιος! Επιτέλους καλοκαίρι… Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ανεμελιά επιθυμούμε να είναι οι μοναδικοί “οικοδεσπότες” του μυαλού μας, αφήνοντας πίσω το στρες των εξετάσεων, το βεβαρυμένο πρόγραμμα και όλα όσα μας κούρασαν τους προηγούμενους μήνες.

Υποδεχόμαστε λοιπόν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο αφού ακολουθεί όπως όλοι ξέρουμε, η αργία του Κατακλυσμού και η ξεγνοιασιά της Κυριακής παίρνει παράταση!

Σε προβληματίζει πώς θα περάσεις το τριήμερο σου και πώς θα οργανωθείς, ώστε η διασκέδαση και το ξεφάντωμα να μην έχουν τελειωμό;

Δες πιο κάτω τις καλύτερες προτάσεις που σου μαζέψαμε:

 

1
 Corona Tour Kataklysmos 2017 – Blue Martini

Μπορεί ονομαστικά να αποκαλείται τριήμερο εννοώντας το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα, ωστόσο το γλέντι αρχίζει από την Παρασκευή2 Ιουνίου στις 23:55 το βράδυ και λαμβάνει χώρα στη Λάρνακα – συγκεκριμένα στο Blue Martini στην περιοχή Μακένζυ.

Η Corona Extra και ο Mix Fm παρουσιάζουν το Corona Tour Kataklysmos 2017 με τον μάγο των decks από την Ελλάδα Constadino Saradi!

Με την υψηλή αισθητική που κυριαρχεί στο συγκεκριμένο μπαρ, τα μαρτίνι και τα εξωτικά κοκτέιλ, αποτελεί σίγουρα τον νούμερο 1 προορισμό για αυτή την Παρασκευή!

2
Triple Play – Makronissos beach

Τρία σε ένα νοικοκυρεμένα γεγονότα διασκέδασης θα έχουμε στην παραλία της Μακρόνησου στην Αγία Νάπα το Σάββατο 3 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 17:00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα οι διοργανωτές των Ghetto Funk R&B & Unique Vibes & “της Κυριακής το Μαστίχομα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα πραγματικά ανεπανάληπτο και αξέχαστο βράδυ, αρχίζοντας από νωρίς το απόγευμα!

3
Summer Opening Party – La Isla

Την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 15:00 ταξιδεύουμε στη όμορφη Λεμεσό και στο μαγευτικό La Isla Beach Bar Restaurant όπου θα διεξαχθεί το Grand καλοκαιρινό opening του χώρου με άκρος διασκεδαστική διάθεση, μοναδικά ποτά και τον καταξιωμένο Έλληνα DJ και παραγωγό Consoul Trainin με τις τεράστιες επιτυχίες, όπως: “Take me to infinity”και “No Saint”!

Το  La Isla, το οποίο στα ισπανικά σημαίνει ”το νησί”,  με την εξαιρετικά προσεγμένη του διακόσμηση, τις υπέροχες πισίνες και το άσπρο χρώμα να κυριαρχεί στον χώρο του, υπόσχεται να μας χαρίσει ένα πανέμορφο κυριακάτικο απόγευμα!

4
Κωνσταντίνος Αργυρός – Breeze

Αν λατρεύεις την πόλη της Λεμεσού και επιθυμείς να παραμείνεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν έχεις πάρα να κάνεις την κράτηση σου στο Breeze Summer Club.

Το Breeze παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό live, την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 22:00 σε μια super βραδιά που την περίμενες καιρό, παρέα με τον Super Fm!

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης της νέας γενιάς έρχεται για να απογείωσει τη διασκέδαση στα ύψη!

5
Στέλιος Ρόκκος – Περιοχή Φοινικούδων

Την Δευτέρα το βράδυ, την ημέρα δηλαδή του Κατακλυσμού σου προτείνω να απολαύσετε μια χαλαρή βόλτα στην παραλία των Φοινικούδων, κρατώντας ένα παγωτό στο χέρι με το χαμόγελο σου, αναμένοντας την εμφάνιση του αγαπημένου μας Στέλιου Ρόκκου.

Ο Κύπριος τραγουδιστής θα δώσει συναυλία μαζί με την ορχήστρα του στην εξέδρα  των Φοινικούδων, στις 22:45 το βράδυ.

Καλό τριήμερο και καλή διασκέδαση! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending