fbpx

Tα highlights από το MTN Madwalk 2017!

Γκλαμουριά, κίτρινο χαλί, flash, φωτογράφοι, χλιδή, και ένα ποτό στο χέρι με passion fruit είναι αυτά που μου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτομαι το ΜΤΝ Μadwalk 2017!

Μια νύχτα γεμάτη μόδα, τραγούδι, μουσική και χορό! Τι άλλο θέλει κανείς για να περάσει καλά; Για μια ακόμα χρονιά η γιορτή της μόδας και της μουσικής έφτασε στο τέλος της και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, όπως κάθε χρονιά άλλωστε!

Ας ξεκινήσω με τους παρουσιαστές: Μου άρεσε πάρα πολύ το δίδυμο Έβελυν και Θοδωρής Μαραντίνης, γιατί είχαν ωραία χημεία μεταξύ τους καθώς παρουσίαζαν και αυτό φάνηκε και προς τα έξω! Επίσης μου άρεσε που ήταν πιο αυθεντικοί και “έσωζε” ο ένας τον άλλο όταν έκαναν μικρολαθάκια!

Οκτώ ήταν οι σχεδιαστές που παρουσίασαν τις δημιουργίες τους. Για κάποιους ήταν η πρώτη φορά, παρ’ όλα αυτά κατάφεραν και εντυπωσίασαν και ο καθένας άφησε το δικό του στίγμα στον θεσμό του Madwalk!

Οι δημιουργίες που είδαμε ήταν: 

1
Gregory Morfi

must.com.cy

Το show ξεκίνησε με τις δημιουργίες του Gregory Morfi, οι οποίες ήταν καταπληκτικές! Θεωρώ πως φέτος ήταν η καλύτερη του χρονιά ever! Glitter, δαντέλα και διαφάνεια ήταν οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν την haute couture συλλογή του. Στη σκηνή συνόδευαν τη συλλογή η sexy Κατερίνα Στικούδη και ο Hovig!

2
Ερωτόκριτος

must.com.cy

Ακολούθησαν οι δημιουργίες του Ερωτόκριτου, στις οποίες δεν κυριαρχούσε το street style, όπως είχαμε συνηθίσει. Ιδιαίτερη αίσθηση έδωσε το μοντέλο που βγήκε προς το τέλος με εσώρουχο και σακάκι μόνο! Στη σκηνή ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης με total white outfit!

3
Anice

must.com.cy

Στη συνέχεια είδαμε τις glittery δημιουργίες της Anice, με Swarovsky, τις οποίες μπορώ να παραδεχτώ πως όχι απλά μου άρεσαν αλλά τις λάτρεψα! Πάνω στη σκηνή ήταν η εκπληκτική Ήβη Αδάμου η οποία ξεχώρισε με το ασημένιο -όλο κρόσια- φόρεμα της.

4
Ocean Blue

must.com.cy

Ακολούθως μπήκαμε σε ένα εντελώς καλοκαιρινό mood, με δημιουργίες Ocean Blue της Μάρσιας Θρασυβούλου! Τα ολόσωμα μαγιό με prints και κάποια σε πιο minimal γραμμές μας έκαναν να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι! Ξεχώρισαν ιδιαίτερα τα metallic μαγιό που φορούσε η Josephine και η Κόνι Μεταξά!

5
My Ladida

must.com.cy

Για πρώτη φορά είδαμε στο ΜΤΝ Madwalk δημιουργίες της Amina Mourr, η οποία σχεδιάζει αποκλειστικά για τη Μy Ladida. Αυτό που ξεχώρισε ήταν το hairstyle και τα αξεσουάρ που φορούσαν όλα τα μοντέλα τα οποία μας θύμιζαν άλλη εποχή! Στη σκηνή μας μάγεψε με τις φωνητικές της ικανότητες η Μαριέλλα Σαββίδου.

6
Suitcase

must.com.cy

Λίγο πριν το τέλος εμφανίστηκε στη σκηνή Ειρήνη Παπαδοπούλου με τα γυμνασμένα της πόδια με δημιουργία Suitcase. Όλες οι δημιουργίες ήταν φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύουν την sexy πλευρά κάθε γυναίκας. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Χαριτίνη Ηλιάδου με μια άσπρη maxi δημιουργία.

7
Μαριάννα Δαμιανού

must.com.cy

Για πρώτη φορά είδαμε στο Μadwalk τις δημιουργίες της Μαριάννας Δαμιανού, στις οποίες υπερίσχυαν η δαντέλα και τα μεταλλιζέ υφάσματα. Η κάθε δημιουργία ξεχωριστά, έβγαζε προς τα έξω τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό της κάθε γυναίκας.

8
Gogo by Stalo

must.com.cy

Η συλλογή αυτή είναι αφιερωμένη στην κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και θέλει να φορέσει κάτι για να ξεχωρίσει. Το κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής της Γωγώς Μαστροκώστα και της Στάλως Ηλία ήταν διάφορα είδη δαντέλας!

 

Εσένα ποια συλλογή ή ποιος σχεδιαστής σου άρεσε περισσότερο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending