fbpx

5 στιγμές που ο Τσιούπαρος δείχνει γιατί είναι ο ορισμός του showman!

Και ποιος δεν ξέρει τον μεγάλο Τσιουπή; Ο γνωστός ποδοσφαιρόφιλος με την χαρακτηριστική φωνή και τις σπαρταριστές ατάκες είναι γνωστός ανα το παγκύπριο γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο.

Ο καθένας έτυχε να τον ακούσει, αν όχι και να τον συναντήσει από κοντά και να τον ακούσει. Μην ξεγελιέσαι. Ο Τσιούπαρος δεν είναι ένας από τους πολλούς. Έχει και πάμπολλες γνώσεις για το ποδόσφαιρο όπως θα καταλάβεις, αν δεν το ξέρεις ήδη, στα βίντεο παρακάτω.

Δες ποιος είναι ο Τσιούπαρος:

 

1
Μια μικρή γνωριμία με το φαινόμενο “Τσιουπής”!

Και να μην ήξερες ποιος είναι η εισαγωγή του ήταν κάτι σαν ένα μικρό βιογραφικό. Από ‘κει και πέρα παρουσιάζει σε φούλ φόρμα τι κάνει καλύτερα από τον καθένα, να μιλά για το ποδόσφαιρο! Ου α Τσούπαρος!

2
Τα λέει έξω από τα δόντια α λα Τσιουπής!

Εδώ το θέμα του είναι το περιβόητο διακοπέν παιχνίδι ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ πριν χρόνια στο Τσίρειο! Κάνει και “επίθεση” στον ΑΠΟΕΛ και την ΚΟΠ και δίνει τη δική του λύση για το τι έπρεπε να γίνει με την τύχη του αγώνα! Απλά μοναδικός!

3
Θα μπορούσε να είναι μεγάλος σταρ της μπάλας!

Ξεκινά να διηγείται μια προσωπική ιστορία από τις μέρες που έπαιζε ποδόσφαιρο! Μας βάζει στο θέμα όπως μόνο αυτός ξέρει και εκεί που λες “εντάξει έσκισε τα δίχτυα” βλέπεις ότι η ιστορία παίρνει πολύ διαφορετική τροπή! Αποδείχτηκε πάντως πολύ σημαντικός παίχτης για την ομάδα!

4
Κάνει show μπροστά σε παίχτες για πλάκα!

Βρήκε τον Alex da Silva του Απόλλωνα στα αποδυτήρια του Τσιρείου! Σε κλάσματα δευτερολέπτου του είχε ήδη πει 2 εντεκάδες της εθνικής Βραζιλίας από το παρελθόν! Αφού σου το είπαμε, ο άνθρωπος δεν παίζεται!

Δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και οι αντιδράσεις του Βραζιλιάνου άσου των γαλάζιων!

5
Έχει βλέψεις και για το τραγούδι!

Αν κατάλαβες πως ο Τσιούπαρος μιλά μόνο για ποδόσφαιρο αυτή είναι η ευκαιρία σου να αναθεωρήσεις!

Εδώ στέλνει μήνυμα στην Αννίτα Πάνια, παρουσιάστρια της εκπομής “Je t’aime” (Βας-Βας ο Παρασκευάς, Κάτμαν και τόσοι άλλοι “σταρ” του τραγουδιού) ότι είναι έτοιμος να την συναρπάσει.

Για να την δελεάσει επιδεικνύει ο τεράστιος τις ικανότητες του στο τραγούδι. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει από “Mambo Italiano” μέχρι “Sexbomb”!

Ο Τσιούπαρος είναι ο number 1 καλιτέχνης στην Κύπρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending