fbpx

Οι 5 σκέψεις που (μεταξύ μας) κάνουμε ΟΛΟΙ όταν είμαστε στο μπάνιο!

Όπως είμαστε κουρασμένοι και εξαντλημένοι από μια δύσκολη μέρα πηγαίνουμε στο σπίτι και αναζητάμε αυτή τη χαλάρωση στο μπάνιο μας – άλλοι σε μπανιέρα και άλλοι στο ντους.

Τελικά όμως τι συμβαίνει; Σε αυτή τη μικρή απόλαυση της μέρας, κουβαλάς κι εσύ όλες τις σκέψεις που θα μπορούσες να κάνεις;

Για να δούμε ποιες είναι οι σκέψεις που μας συνοδεύουν όταν κάνουμε ένα χαλαρωτικό μπανάκι! 

1
H ιδέα του “Βίντεοκλιπ”

Αυτό μπορεί να συμβαίνει και στους άντρες, αλλά από όσο γνωρίζω από προσωπική πείρα (εμένα και από φίλες μου) η σκέψη του βίντεοκλιπ είναι κάθε φορά στο μυαλό μας.

Συμβαίνει ειδικά σε όσες έχουν καθρέφτη και βλέπουν το πρόσωπο τους με τις εναλλαγές των γκριμάτσων κατά τη διάρκεια ενός -τουλάχιστον- 20λεπτου μπάνιου.

Εκεί που τραγουδάς, επηρεασμένος από τόσα βίντεοκλιπ τραγουδιών με “υγρό στοιχείο”, δεν σου έρχεται η ιδέα να αναπαραστήσεις κάποιον τραγουδιστή και να αισθανθείς για λίγο “πρωταγωνιστής του μπάνιου σου;”;

Αν δεν το έκανες μέχρι στιγμής, μπορείς να το δοκιμάσεις! Όσο να ‘ναι, είναι κάτι το διαφορετικό.

2
Ας σκεφτώ τη ζωή μου όλη…

Μπαίνοντας στο μπάνιο, γιατί να μη σκεφτούμε όλη μας τη ζωή; Βρίσκουμε την κατάλληλη ώρα καθώς πέφτει το νερό πάνω στο κεφάλι μας, στην ησυχία και μας έρχεται η αναλαμπή να θυμηθούμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας!

Κάποιες από τις σκέψεις μπορεί να είναι:

  • “Πώς τα κατάφερα έτσι;”
  • “Τι λάθος έκανα για να γίνουν έτσι τα πράγματα;”
  • “Τι κάνω με τη ζωή μου;”
  • “Τα κατάφερα καλά σε αυτό που έκανα;”

Γενικά, κάνουμε μια αναδρομή του τι κάνουμε σωστό και τι λάθος.

3
“Τι θα φάω μετά;”

Παρά τις σοβαρές σκέψεις που κάνουμε στο μπάνιο, μπορεί να σκεφτούμε απλά τι θα ταίριαζε να φάμε μετά  ή να κάνουμε όταν θα βγούμε καθαροί και φρέσκοι.

Αφού δηλαδή ικανοποιήσουμε το κομμάτι της καθαριότητας, να μην ικανοποιήσουμε και εκείνο της όρεξης; Αφού είναι “λογικό” όταν σαπουνιζόμαστε να ανοίξει και η όρεξη μας!

4
“Σώμα μου… Σώμα μου φτιαγμένο από πηλό”

Συχνά, όταν πλενόμαστε, κάνουμε διάφορες σκέψεις για το σώμα μας ή/και για την αποτρίχωση που μπορεί να χρειαζόμαστε. Επειδή είναι και η μόνη ώρα στη μέρα που το παρατηρούμε χωρίς τα ρούχα μας!

Αν μας αρέσει το σώμα μας θα πούμε ένα “πωωω τι κορμάρα έχω για να επιβραβεύσουμε και τον εαυτό μας. Εάν όχι , ίσως σκεφτούμε πως πρέπει να γυμναστούμε γιατί σε κάποια φάση θα νιώσουμε άβολα όταν το ξαναδούμε πριν να μπούμε στο μπάνιο.

Συμβουλή: Αγάπησε το σώμα σου όπως κι αν είναι και προσπάθησε να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα για ΕΣΕΝΑ! Είμαστε όλοι ξεχωριστοί!

5
Νεράκι μου… Χτύπα κι άλλο!

Τέλος, κάνοντας μπάνιο, πολύ απλά θα σκεφτούμε: “Τι ωραία που μου χτυπά το νερό στο κεφάλι. Ας μείνω ακόμα λίγο έτσι“.

Το λέμε για αστείο αλλά είναι τόσο χαλαρωτικό το νερό που τρέχει πάνω μας, και μας κάνει να νιώσουμε μια ευεξία ακόμη και από τους πονοκεφάλους.

Μαζί με αυτό, μπορεί να σκεφτούμε και κάποια τρέλα ή φάρσα που θα θέλαμε να κάνουμε με το νερό για να πειράξουμε τους φίλους μας!

Εσύ ποια σκέψη κάνεις πιο συχνά στο μπάνιο σου; Ψήφισε πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending