fbpx

Ήξερες ότι αυτοί οι Έλληνες και Κύπριοι τραγουδιστές ήταν κάποτε ζευγάρι;

Λίγο η συνεργασία, λίγο η έλλειψη χρόνου για άλλες συναναστροφές, λίγο το κοινό ταλέντο, πολλές φορές έχουν φέρει δύο τραγουδιστές “λίγο πιο κοντά”.

Τα ερωτικά αυτά ειδύλλια άλλοτε εξελίχθηκαν, κατέληξαν σε γάμο και άλλοτε παρέμειναν μέχρι το στάδιο της σχέσης, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις…

Όλα όμως στιγμάτισαν τους τραγουδιστές μας και… άφησαν εποχή!

 Ας δούμε μερικά ζευγάρια του παρελθόντος με διάσημους τραγουδιστές:

 

1
Δημήτρης Κοργιαλάς – Ευρυδίκη

Ο Δημήτρης και η Ευρυδίκη γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν μέσω της δουλειάς τους. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τον τραγουδιστή να γράψει ένα τραγούδι για την Ευρυδίκη και έτσι είχαν την πρώτη τους επαφή μέσω αυτού.

Είχαν σχέση για 12 χρόνια ενώ ήταν παντρεμένοι για 6 χρόνια, όταν αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν ο καθένας τον δρόμο του.

2
Μιχάλης Χατζηγιάννης – Δέσποινα Ολυμπίου

Το ζευγάρι αυτό απασχόλησε πάρα πολύ τον δημοσιογραφικό χώρο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο με την σχέση τους όσο και με τον χωρισμό τους.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2003 όταν ο γνωστός τραγουδιστής πρότεινε στη Δέσποινα Ολυμπίου την παραγωγή, αλλά και το γράψιμο στίχων και μουσικής.

Εκείνη την περίοδο σύμφωνα με τη τραγουδίστρια, ο Μιχάλης ενδιαφερόταν να κάνει παραγωγή εκτός από τα δικά του CD, γι’ αυτό και της το πρότεινε. Η συγκεκριμένη φορά, αποτελούσε την πρώτη του παραγωγή σε άλλον καλλιτέχνη.

Η σχέση τους διήρκησε περίπου 5 χρόνια.

3
Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Τάνια Τσανακλίδου

Η Τάνια Τσανακλίδου έζησε ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μετά το χωρισμό τους, ο τραγουδιστής γνώρισε και παντρεύτηκε την Ελένη Ράντου.

Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα, ενώ έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά σε αρκετά τραγούδια.

Λόγω του ότι κράτησαν αρκετά χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, δεν έχουμε ακριβείς ενδείξεις για τη διάρκεια της ή άλλες πληροφορίες.

4
 Νίκος Καρβέλας – Άννα Βίσση 

Έρωτας, γάμος, εκατοντάδες τραγούδια, μια τεράστια ιστορία επιτυχίας, ένα ζευγάρι σαν να βγήκε από μυθιστόρημα

Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, που το 1983 ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου και τον ίδιο χρόνο έφεραν στην ζωή, την κόρη τους Σοφία.

Το 1992, Βίσση και Καρβέλας έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη ζωή τους, όμως συνέχισαν να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται για αρκετό καιρό (ακόμη και σήμερα).

5
Λευτέρης Πανταζής – Άντζελα Δημητρίου

Η γνωριμία τους έγινε στα πρώτα βήματα της καριέρας και των δύο τραγουδιστών. Είχαν σχέση για 3 χρόνια και συγκατοικούσαν. Είχαν προχωρήσει μάλιστα και σε αρραβώνα.

Οι δύο τους δήλωσαν πως ήταν πάρα πολύ νέοι και τρελά ερωτευμένοι… Ωστόσο η φλόγα τους δεν άργησε να γίνει “στάχτη” και να λήξει η σχέση τους!

6
Διονύσης Σχοινάς – Έλλη Κοκκίνου

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Έλλη Κοκκίνου υπήρξαν ζευγάρι, πριν ο τραγουδιστής προχωρήσει σε γάμο με την επίσης τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.

Πρόκειται για ακόμα ένα ζευγάρι που απασχόλησε την επικαιρότητα πάρα πολύ. Όταν οι δύο τους έδωσαν τέλος στην σχέση τους, ο χωρισμός τους ήταν πολύ επεισοδιακός.

Ακούστηκε πως η Έλλη Κοκκίνου έπεσε σε κατάθλιψη και πήρε πάρα πολλά κιλά τότε, λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος.

Ήξερες κι εσύ όλα τα πιο πάνω ζευγάρια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending