fbpx

Διεθνής διάκριση φοιτητή του ΤΕΠΑΚ Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Η εργασία “Dynamic CPU Resource Provisioning in Virtualized Servers using Maximum Correntropy Criterion Kalman Filters” με συγγραφείς τους Evagoras Makridis, Kyriakos M. Deliparaschos, Evangelia Kalyvianaki and Themistoklis Charalambous έγινε δεκτή για παρουσίαση και συμπερίληψη στα πρακτικά του διεθνούς συνεδρίου IEEE ETFA 2017 (22nd IEEE International Conference on Emerging Technologies And Factory Automation) που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό τον προσεχή Σεπτέμβριο 2015-17.

Το πειραματικό μέρος της εργασίας εκπονήθηκε σε δωμάτιο εξυπηρετητών στις εγκαταστάσεις του κτιρίου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και σχετίζεται με το πρόβλημα της αυτόματης και δυναμικής κατανομής υπολογιστικών πόρων για εικονικοποιημένες εφαρμογές τεχνολογίας υπολογιστικής νέφους με χρήση βέλτιστου και εύρωστου ελέγχου.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Ευαγόρα Μακρίδη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με επιβλέποντα καθηγητή τον Δρ. Κυριάκο Δεληπαράσχο.

Το IEEE ETFA, είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο της IEEE στον τομέα των αναδυόμενων τεχνολογιών και του βιομηχανικού αυτοματισμού στην Ευρώπη, διοργανώνεται από το 1992 και προσελκύει μεγάλο αριθμό συνέδρων από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending