fbpx

Πήγαινε στην 1η Παγκύπρια Έκθεση Υποτροφιών (First Cyprus Scholarships Fair)

Στις 22 και 23 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton-Cyprus στη Λευκωσία η 1η Παγκύπρια Έκθεση Υποτροφιών για όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης. Η Έκθεση οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου CAREER-EU 2017 (www.career-eu.info).

Στις 22 και 23 Ιουνίου 2017 θα έχετε την ευκαιρία για τη δική σας συνέντευξη με εκπαιδευτικό ίδρυμα ή οργανισμό για να παρουσιάσετε το προφίλ σας και να διεκδικήσετε υποτροφία για την εκπαίδευση σας ή τις σπουδές σας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα ιδρύματα που θα προσφέρουν υποτροφίες και οι αιτήσεις συμμετοχής.

Οι συνεντεύξεις, διάρκειας 15 λεπτών με κάθε ίδρυμα, θα προγραμματιστούν κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας στις 22 και 23 Ιουνίου 2017, αμέσως μετά την τελετή έναρξης του συνεδρίου CAREER-EU 2017.

Οι συμμετοχές/αιτήσεις από ενδιαφερόμενους θα εγκρίνονται χρονολογικά με την κατάθεση τους και στη βάση διαθεσιμότητας κενών θέσεων στο πρόγραμμα για συνεντεύξεις. Θα ζητείται από κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει Βιογραφικό μαζί με την αίτησή του, αντίγραφο του οποίου θα αποστέλλεται στα ιδρύματα με τα οποία θα διευθετείται συνέντευξη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και φοιτητές να ετοιμάσουν το βιογραφικό τους το οποίο θα πρέπει να σταλεί σε μορφή pdf μαζί με την αίτηση συμμετοχής. Η αίτηση συμμετοχής για μαθητές και φοιτητές βρίσκεται στο χώρο:

http://www.career-eu.info/index.php?id=30

Προτού κάνετε τη δήλωση, θα πρέπει να μελετήσετε τον κατάλογο ιδρυμάτων που προσφέρουν υποτροφίες ο οποίος αναμένεται να αναρτηθεί στον ίδιο χώρο μέχρι τις 9 Ιουνίου το αργότερο. Ο κατάλογος συνεντεύξεων με ονόματα και ιδρύματα θα αναρτηθεί στον ίδιο χώρο και θα συμπληρώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι και τις 20 Ιουνίου 2017.

Η συμμετοχή από μαθητές και φοιτητές έχει συμβολική εγγραφή 5 ευρώ η οποία θα πληρωθεί μια φορά μόνο ανεξάρτητα με τον αριθμό συνεντεύξεων που θα έχει ο ενδιαφερόμενος και αυτό θα μπορεί να γίνεται στο χώρο των εγγραφών στο ξενοδοχείο Hilton.

Για πληροφορίες μπορείτε να γράψετε στο scholarships@eacg.eu ή στο τηλέφωνο 22283600.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending