fbpx

Ποια απόχρωση highlighter σου ταιριάζει ανάλογα με την επιδερμίδα σου;

Το highlighter είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ! Με αυτό όλο το μακιγιάζ φαντάζει λαμπερό και ξεχωριστό, μιας και δίνει αυτή την τελευταία πινελιά!

Το δέρμα και τα χρώματα που ταιριάζουν στην κάθε κοπέλα είναι διαφορετικά, γι’ αυτό και πρέπει να επιλέξει την σωστή απόχρωση του highlighter για εκείνη!

Δες πιο κάτω ποια απόχρωση ταιριάζει στο δικό σου δέρμα!

1
Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Image result for champagne highlighter

Αν έχεις άσπρο δέρμα το καλύτερο highlighter που μπορείς να επιλέξεις είναι σε σαμπανί, αλλά και σε ροζ αποχρώσεις. Οι αποχρώσεις αυτές είναι κατάλληλες για άσπρες επιδερμίδες μιας και δίνουν μόνο λάμψη. Αν έδιναν και έξτρα χρώμα θα το έκαναν να φαίνεται αφύσικο πάνω σου.

2
Σταρένιες επιδερμίδες

Image result for gold highlighters

Αν έχεις σταρένια επιδερμίδα οι αποχρώσεις που κολακεύουν το δέρμα σου είναι αυτές που έχουν πιο χρυσούς υποτόνους. Με αυτό το highlighter θα τονίσεις το χρώμα του δέρματος σου κάνοντας το δέρμα σου λαμπερό χωρίς υπερβολή.

3
Πιο σκούρες επιδερμίδες

Related image

Αν το δέρμα σου είναι αρκετά μαυρισμένο οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις highlighter θα φαίνονται άσχημες στο δέρμα σου. Αντιθέτως, αν επιλέξεις πιο μπρονζέ αποχρώσεις που είναι και αυτές σκούρες και θα κολακεύουν το σκούρο σου δέρμα.

Εσένα ποια απόχρωση σου ταιριάζει; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending