fbpx

5 ποδοσφαιριστές που μισούν το μοντέρνο ποδόσφαιρο!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο σε μας που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ακόμα και στον ύπνο μας αλλά αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές βλέπουν το ποδόσφαιρο απλά σαν μια δουλειά.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που το έχουν δηλώσει κιόλας ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο ποδόσφαιρο με την έντονη εμπορευματοποίηση του έχουν πάψει να το αγαπούν. Εμείς μαζέψαμε 5 από αυτούς και σου τους παρουσιάζουμε.

Δες ποιοι είναι πιο κάτω:

1
Benoit Assou Ekotto

dailymail.co.uk

Αυτός ο μικρός ποδοσφαιρικός θεός (πρόσφατα έγινε γνωστό πως θέλει να γίνει πορνοστάρ) ήταν απόλυτα ειλικρινής όταν δήλωνε παλαιότερα σε συνέντευξη του πως δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο και ότι δουλεύει απλά για τα λεφτά.

Ακόμα σε αντίθεση με πολλούς συνάδελφους του χρησιμοποιούσε το μετρό, όταν ήταν στην Tottenham, για να πηγαίνει στο White Hart Lane.

Τέλος, ο Ekotto αγοράζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από το ebay αφού όπως δήλωσε δεν θέλει να “πουληθεί σε χορηγούς”!

2
Dani Alves

goal.com

Το 2015 ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δήλωσε “Μισώ ότι περιτριγυρίζει το ποδόσφαιρο. Ζω σε αυτό τον κόσμο αλλά δεν ανήκω σε αυτό” αηδιασμένος από την υποκρισία γύρω από τον βασιλιά των σπορ.

Παρ’ όλα αυτά ήταν και εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μπακ της γενιάς του έχοντας κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε.

3
Gabriel Batistuta

goleamos.com

Ο τεράστιος Batigoal ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που είδαν τα μάτια μας αλλά κάθε άλλο παρά του άρεσε το ποδόσφαιρο.

Μπορεί να πανηγύριζε κάθε τέρμα του σαν να κρινόταν η ζωή του από αυτό αλλά όπως αναφέρεται στην βιογραφία του “ήταν ένας άψογος επαγγελματίας που απλά δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο.”

Όταν έβγαινε από το γήπεδο, το ποδόσφαιρο απλά δεν υπήρχε για τον Αργεντινό επιθετικό που απέφευγε ακόμα και συζητήσεις με οπαδούς.

4
Ezequiel Lavezzi

fanzorate.com

Ο Αργεντινός άσος που έκανε το όνομα του γνωστό στη Napoli, μετακόμισε στην Paris Saint Germain το 2012.

3 χρόνια αργότερα, το 2015, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική “Marca” όπου ανάμεσα στα άλλα δήλωσε ότι κάποιες φορές απλά θέλει να παρατήσει τα πάντα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο αφού τελειώσει την καριέρα του.

“Το μόνο καλό που σου προσφέρει πλέον το ποδόσφαιρο” είπε “είναι η ευκαιρία να γνωρίσεις κι άλλες κουλτούρες”.

5
Hidetoshi Nakata

thegentlemanultra.com

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που γέννησε ποτέ η Ιαπωνία και θρύλος στην χώρα του “ανατέλλωντος ηλίου” αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2006 και ενώ ήταν μόλις 29 χρονών!

Αιτία ήταν η εμπορευματοποίηση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με τον Nakata να δηλώνει πως “το ποδόσφαιρο έχει γίνει επιχείρηση πλέον. Οι ομάδες παίζουν απλά για να βγάλουν λεφτά και όχι για την χαρά του παιχνιδιού”.

Εσύ ξέρεις κι άλλους ποδοσφαιριστές που μισούν το μοντέρνο ποδόσφαιρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending