fbpx

5+1 μεταγραφικά σενάρια που θα μας απασχολήσουν πολύ το καλοκαίρι!

Μπήκαμε δυστυχώς ή ευτυχώς εδώ και σχεδόν 7-8 χρόνια στην νέα τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρο, στην πιο μοντέρνα του εποχή, πού οι διοικησεις ξυλώνονται πραγματικά και στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων πέφτουν τρελά ποσά, αριθμοί που μας προκαλούν ίλιγγο.

Σίγουρα όμως γίνονται τρανταχτές μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από την μια ομάδα μεγαθήριο σε άλλη και με πιο μικρά ποσά και εξακολουθούν να είναι ηχηρές γιατί μιλούμε για τα πιο hot ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη.

Εμείς μαζέψαμε τις 5+1 μεταγραφικές φήμες που θα προκαλέσουν σάλο στο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι και σου τις παρουσιάζουμε.

Δες ποιες είναι:

 

1
Kylian Mbappé

Τι να μου πεις και τι να πω; Ποιος Cristiano; Ποιος Bale; Ποιος Pogba;

Το πιο hot όνομα του διεθνούς ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή είναι ο Γάλλος 18χρονος striker ο οποίος έκανε μια πραγματικά τρελή σεζόν, απέδειξε ότι είναι από τους κορυφαίους νεαρούς που έβγαλε το ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια με την παρουσία του στο Champions League.

Η Real Madrid και ο Florentino Perez είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα με μια μεταγραφή – παγκόσμιο ρεκορ των 135 εκατομμυρίων (καλά διάβασες, των 135 εκατομμύριων) και να κάνουν δικό τους το μικρό διαμαντάκι απο την Γαλλία.

2
James Rodriguez

Το 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε ό,τι ήθελε με την εθνική ομάδα της Κολομβίας αναγκάζοντας την Real να βγάλει πολλά εκατομμύρια από τα ταμεία της και να τον αγοράσει.

Δεν βρήκε ποτέ την πραγματική του θέση στους μερένχες για να είναι ο πραγματικός και βασικός της trequartista. Αφού δεν έχει θέση στο ρόστερ του Zidane, η Manchester United του Jose Mourinho μοιάζει για αυτόν όαση.

Οι ιθύνοντες των “κόκκινων διαβόλων” είναι έτοιμοι να ξοδέψουν 70 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν πράξη άλλο ένα αίτημα του Πορτογάλου κορυφαίου προπονητή.

3
Zlatan Ibrahimovic

Άλλο ένα καλοκαίρι που θα είμαστε με την αγωνία για το πού θα καταλήξει ο ΘΕΟΣ του ποδοσφαίρου, και να μην ξέρουμε ποια ομάδα θα υποστηρίζουμε του χρόνου.

Οι φήμες ότι η United δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Σουηδού superstar δίνουν και παίρνουν στα αγγλικά media καθημερινά.

Καμιά φημολογία για το ποιοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, με μόνο σίγουρο ότι θα τρέξει η μισή Κίνα και η μισή Αμερική να τον κλείσει με πολλά τσουβάλια γεμάτα λεφτά.

Σίγουρα δεν παίζει το σενάριο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια γιατί όπως είπε και ο ίδιος, το καλό τώρα αρχίζει.

4
Romelu Lukaku

Ο Βέλγος striker αποτελεί ένα από τους καλυτερους των γηπέδων της Premier League τα τελευταία χρόνια.

Ο Mourinho δεν είχε και την καλυτερη γνώμη για αυτόν κατα την θητεία του στη Chelsea και ο Romelu Lukaku είχε πουληθεί στην ομάδα των “ζαχαρωτών”. Από τότε διανύει λαμπρές σεζον.

Ο Diego Costa είναι φευγάτος για Κίνα μεριά και ο Antonio Conte που ψάχνει τον αντικαταστάτη του ετοιμάζει πολλά εκατομμύρια του Abramovich για να επιστρέψει ο θηριώδης επιθετικός στο Λονδίνο.

Πολλές είναι οι ομάδες που ακούστηκαν για αυτόν, αλλά εδώ και 2 μέρες ακούγεται πολύ έντονα ότι όντως έκλεισε στην Chelsea. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

5
Alexandre Lacazette

Το πολυσυζητημένο #WengerOut δεν έγινε για τους δυστυχισμένους φίλους της Arsenal και θα πρέπει να “υποστούν” τον Αλσατό τεχνικό για άλλα 2 τουλάχιστον χρόνια.

Είναι πάντως από τις πρώτες φορές που ο Arsene Wenger  φαίνεται αποφασισμένος για μεταγραφές, αφού έχει στη διάθεση του πολλά εκατομμύρια να ξοδέψει και θέλει να δώσει αρκετά για να φέρει τον ταχύτατο επιθετικό της Lyon στους κανονιέρηδες.

Θέλει και ο ίδιος ο Lacazette λογικά να φύγει απο την Lyon, γιατί πραγματικά αξίζει να γνωρίσει και τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πλανήτη πέραν του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Ακούστηκαν, κι άλλες ομάδες για τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό αλλά ιδανικός και πιο πιθανός προορισμός φαντάζει η Arsenal.

6
David De Gea

Τρομερός τερματοφύλακας που με την απόδοση του δείχνει ως ένας απο τους κορυφαίος στον πλανήτη. Ακούγονται πολλά σενάρια.

Απο 90 εκατομμύρια ευρώ και κλειστός στην Real Madrid μέχρι και για ανταλλαγή με τον Morata και 30 εκατομμύρια.

Ήδη ο Jose Mourinho άρχισε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του με τον Gianluigi Donnaruma να φαντάζει ως πρώτος στόχος. Για να δούμε λοιπόν την έκβαση της κατάστασης.

Αν προσθέσουμε και την διαφαινόμενη μεταγραφή του Aubameyang στην Paris Saint-Germain του Unai Emery και τις μεταγραφές που άρχισε η Milan που προσπαθεί να επιστρέψει στις μέρες της δόξας του παρελθόντος, τότε μιλάμε για ένα απο τα πιο καυτά μεταγραφικά καλοκαίρια.

Ξεκινήστε το κλιματιστικό στους 16 βαθμούς γιατί αλλιώς δεν την βγάζουμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending