fbpx

Δες πώς να φορέσεις τα ψηλόμεσα shorts σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και σιγά-σιγά ξεκινούν οι βραδινές (και όχι μόνο) εξόδοι σου και εσύ όλο σκέφτεσαι τι να φορέσεις για να νιώθεις και άνετη και στυλάτη!

Τα αέρινα φορέματα, οι φούστες, τα playsuits είναι μερικές από τις επιλογές σου, αλλά μην ξεχνάς ότι τα ψηλόμεσα shorts είναι ανάμεσα στα must-have κάθε καλοκαιριού, κάνοντας τις εμφανίσεις σου sexy και ταυτόχρονα κομψές.

Προσωπικά, λατρέυω τα stripes, γι’ αυτό και επέλεξα να σου δείξω πώς συνδύασα τα striped ψηλόμεσα shorts μου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Δες πώς επέλεξα να τα συνδυάσω εγώ: 

1
Street Style Look

Αυτό το καλοκαίρι πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου ένα άσπρο πουκάμισο, το οποίο μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μπορείς να το φορέσεις ανοιχτό ή κλειστό ή ακόμα και να το αφήσεις εντελώς ανοιχτό (φορώντας από μέσα ένα bralette top) δένοντάς το στο κάτω μέρος. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό, άνετο και άκρως καλοκαιρινό! Ολοκλήρωσε το look σου με μια ψάθινη τσάντα και μια άνετη πλεξούδα και είσαι έτοιμη!

Get the look:

Ψηλόμεσα shorts 

Άσπρο Πουκάμισο 

Bralette Top

Τσάντα (παρόμοια) 

2
Evening Look

Θες να πας για ένα ποτάκι ή έχεις κάποια άλλη υποχρέωση που απαιτεί ένα κομψό και στυλάτο look; Συνδύασε τα ψηλόμεσα shorts σου με ένα αντίστοιχο κομψό top, ή ακομα και με ένα bralette! 

Φόρεσε από πάνω το oversized άσπρο blazer σου και είσαι έτοιμη! Όσο για τα παπούτσια; Βάλε χρώμα στην εμφάνιση σου επιλέγοντας κόκκινα, μπλε ή ροζ heel sandals όπως έκανα εγώ!

Get the look:

Ψηλόμεσα Shorts 

Bralette 

Heeled Sandals 

Oversized Blazer 

Εσύ πώς θα φορέσεις τα ψηλόμεσα shorts σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending