fbpx

Το “Life Changing Ideas” κλείνει τον κύκλο ομιλιών του με τον Michael Bolingbroke!

Ο ομιλητής είναι μια ηγετική προσωπικότητα στη διοίκηση πολύπλοκων οργανισμών στο χώρο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, κλείνει τον κύκλο ομιλιών της στις 15 Ιουνίου 2017, με τον Michael Bolingbroke, ένα από τα πιο γνωστά στελέχη στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου και της ψυχαγωγίας.

Ο Bolingbroke θα μοιραστεί τις προσωπικές εμπειρίες του σε σχέση με τη διοίκηση και διαχείριση πολύπλοκων οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών και ιδιαίτερα δημοφιλών κλαμπ της Inter Milan και της Manchester United, αλλά και του παγκοσμίου φήμης ακροβατικού τσίρκου Cirque du Soleil. Ο ομιλητής υποστηρίζει πως η  πολυπλοκότητα στη διοίκηση ενός διεθνούς ποδοσφαιρικού κλαμπ, μας διδάσκει εξαιρετικά παραδείγματα διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία σε άλλους οργανισμούς.

Ο Bolingbroke θα εστιάσει στη σημαντικότητα της ηγετικής ομάδας, η οποία πρέπει να έχει τις ικανότητες και τα κίνητρα για να παράξει το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και στην ικανότητα του οργανισμού να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις στελέχωσης, στο σωστό χρονικό πλαίσιο.

Παράλληλα, θα μιλήσει για τη στρατηγική ανάπτυξης ενός οργανισμού, την απόκτηση μεγαλύτερης μερίδας πελατών, τη δημιουργία καινούργιων προϊόντων, καθώς και τις πιθανές παγίδες που δημιουργούνται αν αυτά δεν γίνουν με σύνεση και συνέπεια.

Τέλος, θα μιλήσει μέσα από τη δική του πραγματικότητα για τη διατήρηση αποτελεσματικών συνεργασιών και σχέσεων, παντρεύοντας τη δράση της δημιουργικής ομάδας του οργανισμού με τους εταιρικούς στόχους. Η διαχείριση ταλαντούχων αλλά και δύσκολων στελεχών, οι οποίοι αποτελούν αδιαμφισβήτητα πόλο έλξης στους οργανισμούς τους, είναι πολύ συχνά το κλειδί της επιτυχίας!

Το πώς θα διαχειριστούμε πολύπλοκους οργανισμούς θα απαντηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” απευθύνεται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, μέλη διοικήσεων, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, φοιτητές και αθλητικούς παράγοντες, ενώ η προσεχή ομιλία αφορά ιδιαίτερα όσους εμπλέκονται στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων σε πολύπλοκους οργανισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και αγορά εισιτηρίων-κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending