fbpx

3 tips για να επιλέξεις τα σωστά ανδρικά σανδάλια για εσένα!

Τα σανδάλια είναι ένα από τα ιδανικότερα παπούτσια για τους θερινούς μήνες. Μπορούν να συνδυαστούν με casual ρούχα για μια πιο χαλαρή βόλτα, αλλά και με πιο “επίσημα” για να βγεις έξω και να πιεις τα cocktails σου!

Στην αγορά δεν υπάρχει και μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα ανδρικά σανδάλια, γι’ αυτό φρόντισε να ψάξεις καλά για να βρεις τα καλύτερα, τα οποία θα αναδείξουν το στυλ σου!

Πιο κάτω σου λέμε τι να προσέξεις, έτσι ώστε να αγοράσεις το ιδανικότερο ζευγάρι σανδαλιών που θα σε βόλεψει όλο το καλοκαίρι!

Δες τι πρέπει να προσέξεις:

 

1
Στυλ

Να είναι όσο πιο απλά γίνεται, χωρίς πολλά φρου-φρου, μιας και ένα απλό σανδάλι θα εντυπωσιάσει πολύ περισσότερο. Φρόντισε να μην έχουν ούτε πολύ χοντρά ούτε πολύ λεπτά δεσίματα και λουριά.

2
Σόλα 

Να είναι άνετα και να έχουν όσο το δυνατό πιο λεπτή σόλα. Τα χονδροκομμένα σανδάλια το πιο πιθανόν να μη φαίνονται ωραία πάνω στα πόδια σου.

3
Χρώμα

Επέλεξε σανδάλια σε πιο καλοκαιρινά και γήινα χρώματα όπως καφέ και μπεζ αποχρώσεις, μιας και είναι ευκολότερο να τα συνδυάσεις. Μην απορρίψεις όμως το μαύρο χρώμα, μιας και θα βρεις πολύ ωραία μαύρα σανδάλια, τα οποία θα σε βολέψουν πολύ!

Εσύ αγόρασες τα δικά σου σανδάλια για φέτος; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending