fbpx

5+1 τρόποι για να φορέσεις με στυλ το μαύρο φόρεμά σου και το καλοκαίρι!

Νούμερο ένα και must-have της γυναικείας γκαρνταρόμπας κι επιτομή της κομψότητας είναι το μαύρο mini φόρεμά σου! Προσωπικά το λατρεύω! Σαφέστατα το μαύρο φόρεμα είναι η ντίβα, που όλες οι τάσεις πάντα θα σέβονται!

Αν έχεις την εντύπωση ότι τώρα που μπήκε πλέον επίσημα το καλοκαιράκι, έφτασε η στιγμή να το αποχωριστείς, λανθάνεσαι! Tο αξιοζήλευτο αυτό κομμάτι μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους και το καλοκαίρι!

Και εννοείται ότι δε θα θέλεις να το αποχωριστείς, μιας και θα τονίσει ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου, και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οπότε why not;

Δες παρακάτω πώς να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα:

1
Κοντό και ανέμελο 

Το κοντό ανέμελο μαύρο φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα που θες το φόρεμα σου να σε συνοδεύει όλες τις στιγμές της ημέρας.

Συνδύασε το με παστέλ μπαλαρίνες και μια backpack σε κοντινή απόχρωση για την δουλειά ή το πανεπιστήμιο. Για τη βραδινή σου έξοδο φόρεσέ το με μεταλλικά πέδιλα και μια clutch bag. Αν πάλι θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο street style look φόρεσέ το με άσπρα sneakers.

Shop the look

2
Maxi and backless  

Για ‘σένα που θες να βάλεις ένα μακρύ φόρεμα με ανοικτή πλάτη, πρέπει να ξέρεις ότι η πλάτη είναι ένα από τα πιο σέξυ σημεία του σώματος, οπότε δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο για να τραβήξεις τα βλέμματα!

Τα φορέματα με ανοιχτή πλάτη δε χρειάζονται πολλά αξεσουάρ για να αναδειχτούν. Ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια και τα μαλλιά πιασμένα πάνω ή σε χαμηλή αλογοουρά, αποτελούν το μυστικό για να αναδείξεις το συγκεκριμένο φόρεμα.

Shop the look

3
Midi black dress

Αν έχεις στο μυαλό σου ένα total black outfit, τότε να ξέρεις ότι θα μπορείς να το φοράς όλη μέρα! Ένα άνετο μαύρο φόρεμα σε μεσαίο μήκος, συνδυασμένο με μαύρα σανδάλια ανεξαρτήτως ύψους, αποτελούν ιδανική επιλογή για εσένα που κανόνισες μετά την δουλειά να πας για καφέ ή πιο χαλαρά για ένα ποτό!

Εύκολο, γρήγορο και άνετο! Κάνε accessorizing με χρυσά ή silver κοσμήματα, όπως ένα κολιέ ή πολλά γεωμετρικά δακτυλίδια.

Shop the look

4
Μαύρη πουκαμίσα

Η μαύρη πουκαμίσα σε κοντό μήκος γίνεται εύκολα το αγαπημένο σου φόρεμα για το καλοκαίρι. Συνδύασέ το με nude πέδιλα ή μαύρα πέδιλα σε αρχαιοελληνικό στυλ (gladiators). Η συγκεκριμένη πουκαμίσα, εκτός από φόρεμα, μπορεί εύκολα να γίνει το τέλειο καλοκαιρινό σου κιμονό!

Shop the look

5
T- Shirt dress 

Κάνε το look σου πιο rock και ταυτόχρονα sport με μια και μόνο απλή κίνηση! Φόρεσε μέσα από το φόρεμα ένα κοντομάνικο (λευκό κατά προτίμηση) t-shirt! Απόλυτα καλοκαιρινός και stylish συνδυασμός.

Shop the look

6
Στενό midi φόρεμα

Για το τέλος άφησα τον πιο κλασικό συνδυασμό. Επέλεξε να φορέσεις το μικρό στενό midi φόρεμα σου με γόβες μεσαίου ύψους, για την βραδινή σου έξοδο.

Μην το φοβηθείς, όσα χρόνια και αν περάσουν ο συνδυασμός αυτός θα είναι πάντα in! Προτείνω η τσάντα και οι γόβες, να είναι αποστασιοποιημένες από το μαύρο χρώμα του φορέματος, ώστε να κάνεις αντίθεση.

Shop the look

Εσύ ποιο στυλ μαύρου φορέματος θα επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις;  

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending