fbpx

5+1 ρούχα και αξεσουάρ που σε κάνουν πιο φωτογενή στις φωτογραφίες!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να φοράς το αγαπημένο σου outfit και να νιώθεις μια θεά όμως όταν βλέπεις τις φωτογραφίες δεν σε κολακεύει καθόλου; Σε όλες μας έχει τύχει και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Βλέπεις δεν φτάνει μόνο να είσαι εσύ φωτογενής και να έχεις βρει το καλό σου προφίλ, πρέπει να είναι και τα ρούχα σου φωτογενή. Ναι ναι, καλά διάβασες! Υπάρχουν ρούχα που δεν αναδεικνύουν μόνο το στυλ σου, αλλά και τον σωματότυπο σου και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Έτσι έψαξα και βρήκα 5+1 ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν όχι μόνο να νιώθεις θεά αλλά και να φαίνεσαι!

Για δες τα εδώ: 

1
Παντελόνια σε φαρδιά γραμμή

Τα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή είναι βέβαια πολύ πιο φωτογενή από τα αγαπημένα μας skinny jeans.  Αυτό συμβαίνει καθώς αφαιρούν όγκο από τους γοφούς και δίνουν την αίσθηση πως έχεις μακρύτερα και λεπτότερα πόδια. Δοκίμασε να τα φορέσεις στο γραφείο, στο πανεπιστήμιο και στον απογευματινό σου καφέ.

2
Midi φούστα

Η midi φούστα είναι αυτή που θα σε βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση. Ο λόγος είναι απλός: ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες αφού χαρίζει ύψος, φινέτσα και κομψότητα. Μπορείς να τη φορέσεις από τη βάπτιση μέχρι και το γραφείο μιας και είναι κατάλληλη για τις πλείστες περιστάσεις.

3
 Off – Shoulder μπλούζα

Η off-shoulder μπλούζα είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση και φέτος το καλοκαίρι και υπάρχει εξήγηση. Κολακεύει κάθε γυναίκα, τονίζει τους ώμους με μια ρομαντική διάθεση και κρύβει τα μπράτσα που συνήθως είναι το πιο μεγάλο μέρος του χεριού. Φόρεσε κι εσύ τη δική σου off-shoulder μπλούζα και είσαι έτοιμη να βγεις!

4
Statement Earrings

Άλλη μια τάση που επικρατεί φέτος και θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις. Τα statement earrings θα αποτελέσουν κάδρο για το πρόσωπό σου και θα σε φωτίσουν. Θα αναβαθμίσουν το outfit σου και θα κάνουν τις selfies σου στο Instagram ακόμα πιο επιβλητικές!

5
Nude Heels

Τα τακούνια σε nude χρώμα, έχουν δύο σημαντικές ιδιότητές που κάνουν κάθε γυναίκα να τα λατρεύει. Εκτός από το ότι ταιριάζουν με όλα σου τα outfits, δημιουργούν την ψευδαίσθηση για ένα πιο μακρύ και πιο ψηλό πόδι. Θυμήσου τα tips στα ρούχα σου για να φαίνεσαι πιο ψηλή! 

6
Corset Ζώνη

Η corset ζώνη έγινε πιο γνωστή όταν είδαμε την Kim Kardashian να τη φοράει σε street style εμφανίσεις της και στη συνέχεια έγινε ανάρπαστη. Όπως ο κορσές έτσι και η ζώνη αυτή κάνει τη μέση να μοιάζει με δακτυλίδι και τονίζει τις καμπύλες σου. Μια ζώνη που θα ενδυναμώσει τη θηλυκότητα στο στυλ σου.

Εσύ είσαι έτοιμη για την επόμενη σου φωτογραφία;

Thank you fashion lovers x 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending