fbpx

Diego Milito, ο πρίγκιπας της Inter!

Λίγοι είναι οι καλοί επιθετικοί ανα το παγκόσμιο που καταφέρνουν να περνούν, σχεδόν, απαρατήρητοι. Είναι οι επιθετικοί αυτοί που προτιμούν να μιλάνε με τα τέρματα τους και την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο παρά να κάνουν δηλώσεις εντυπωσιασμού.

Ένας τέτοιος ήταν και ο Diego Milito, ο “principe” της Inter, ένας σπουδαίος επιθετικός, μια μεγάλη και ίσως λίγο αδικημένη φυσιογνωμία της “στρογγυλής θεάς”.

Δεν το λέμε εμείς αλλά οι αριθμοί του. 62 τέρματα σε 128 εμφανίσεις με την φανέλα των νερατζούρι και συνολικά 224 τέρματα σε 515 συμμετοχές σε όλη του την καριέρα. Για να μην χαθούμε στα νούμερα, ο Αργεντινός επιθετικός, με άλλα λόγια, σημείωνε 1 τέρμα σε κάθε 2 συμμετοχές. Απίστευτα νούμερα…

Εξάλλου, ο τελικός του Champions League του 2010 έχει την δική του σφραγίδα αφού με 2 δικά του τέρματα η Inter του Mourinho επικράτησε της Bayern Munich κατακτώντας το 3ο (και τελευταίο της μέχρι σήμερα) Champions League!

Παρ’ ολα αυτά, στην εθνική Αργεντινής δεν κατάφερε ποτέ να βρει θέση βασικού, χαμένος ανάμεσα στα άλλα μεγάλα ονόματα της αλμπισελέστε (Messi, Aguero, Higuain). Δεν παύει όμως να ήταν μια τεράστια ποδοσφαιρική φυσιογνωμία που άφησε εποχή, τουλάχιστον στο ιταλικό πρωτάθλημα!

Πόσο καλά θυμάσαι τον Diego Milito;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending