fbpx

Φόρεσε turban headband και κλέψε τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι!

Τo turban headband είναι αναμφισβήτητα ένα από τα must-have αξεσουάρ και αυτό το καλοκαίρι! Μπορείς να δημιουργήσεις διάφορα looks, συνδυάζοντάς το στην παραλία, ή στο γραφείο ή ακόμα σε μια βραδινή σου έξοδο μετατρέποντας ολοκληρωτικά το στυλ σου.

Έτσι, εάν δεν αγόρασες ακόμα το δικό σου turban headband, τότε έχει έρθει η ώρα να το κάνεις. Θα βρεις κάποια έτοιμα turban headbands σε διάφορα μαγαζιά ωστόσο μπορείς να το δημιουργήσεις και μόνη σου δένοντας ένα μακρύ μαντήλι στα μαλλιά σου!

Θα το λατρέψεις μιας και είναι super cute και κομψό, ενώ είναι ταυτόχρονα και τόσο πρακτικό! Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που όλες μας ψάχνουμε ένα ωραίο, αλλά και βολικό τρόπο να δένουμε τα μαλλιά μας, το turban headband είναι το ιδανικό!

Δες πιο κάτω:

Εγώ επέλεξα να το συνδυάσω με ένα outfit για μια χαλαρή βραδινή έξοδο. Φόρεσα την ολόσωμη αέρινη φόρμα σε κίτρινο χρώμα – άκρως καλοκαιρινή- και πρόσθεσα μια χρυσή αλυσίδα σαν ζώνη στην μέση.

Φυσικά δε θα μπορούσε να έλειπε το turban headband μου το οποίο δημιούργησα μόνη μου δένοντας ένα μαντήλι στα μαλλιά μου. Πρόσθεσα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με φούντες τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το όλο look. Τέλος για τσαντάκι πήρα ένα μικρό ψάθινο ταγάρι -ακόμη ένα must-have item του καλοκαιριού.

Get the look: 

Ολόσωμη φόρμα (παρόμοια) 

Tσάντα 

Turban headband

Σκουλαρίκια

Ελπίζω να σου  άρεσε!
See yaa xxx

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending