fbpx

Τα 5 πιο πρήχτικα πράματα του καλοκαιριού που εν αντέχουνται με τίποτε!

Ως γνωστόν, το καλοκαίρι είναι η περίοδος της ξεκούρασης τζιαι της χαλάρωσης, μακριά που ό,τι μας ανησυχεί.

Παραλίες, μπαράκια, χορός κ.ά. είναι μερικά που τα σήματα κατατεθέν της θερινής αυτής season.

Υπάρχουν όμως τζιαι μερικές φάσεις που θέλεις απλά να… σσιήσεις το μαγιό σου (που ελάλε τζιαι η Κικίτσα) που τα νεύρα που αποκτάς.

Τέτοιες στιγμές είναι οι ακόλουθες:

 

1
Σκνίπες

Τούτα τα ενοχλητικά πλάσματα, ένας Θεός ξέρει γιατί υπάρχουν. Προσπαθείς να κλείσεις τα μάθκια σου να τζιοιμηθείς, τζιαι ξαφνικά ενα βουητό μες στα αυκιά σου, ξυπνά σε.

Τελικά, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα κουνούπι που αρκεύκει να παίζει φκιολιά τζιαι νταούλια με σκοπό να σε ξυπνήσει. Άλλην δουλειάν εν έσσιετε μανα μου; (Βζζζζζζζ)

2
Ο λάλλαρος (Η πυρά)

Μιας τζιαι ζούμε στην Κύπρο, ξέρουμε που πρώτο σσιέρι τι θα πει να κάθεσαι τζιαι να τρέχουν τα δρώματα που πάνω σου. Θέλεις τουλάχιστον 37 φορές την ημέρα μπάνιο (τζιαι ακόμα ενεν αρκετές) μπας τζιαι δροσιστείς λλίον.

Η μόνη σωτηρία είναι ο αεριστήρας ή το έαρ-κοντίσιον (κυπριακή προφορά) ή να πιάσεις ότι έβρεις μπροστά σου τζιαι να το σούζεις πάνω-κάτω για να σου κάμει αέρα.

Βέβαια υπάρχει τζιαι η κλασική λύση για μπάνια στη θάλασσα.

3
Οι διαφωνίες

Το καλοκαίρι εν η περίοδος που κατά πάσα πιθανότητα θα ‘σαι αθκιασέρος. Έτσι, αποφασίζεις να συζητήσεις με την οικογένεια τζιαι τους φίλους σου για το πού θα πάτε διακοπές.

Αρχικά, η συζήτηση ξεκινά με πολλή αισιοδοξία, όμως στην πορεία αρκεύκουν οι διαφωνίες σχετικά με τον τελικό σας προορισμό. Ο ένας θέλει παραλιακά τζιαι ο άλλος βουνό.

Ο μεν θέλει Ελλάδα τζιαι ο δε εν θέλει να φύει που την Κύπρο. Τελικά, αποφασίζετε να μείνει ο καθένας έσσω του τζιαι κανεί.

4
Ανησυχίες για το σώμα σου

Εν η φάση που ολόχρονα επροσπαθούσες να κάμεις τζιείνο το θεϊκό κορμί που τόσον εποθούσες να επιδείξεις το καλοτζαίρι στην παραλία.

Ξαφνικά έρκεται η ώρα να φκάλεις την φανελλούαν για να μπεις στο νερό. Αντρέπεσαι όμως να το κάμεις, επειδή τελικά αντί να κάμεις τζιείνες τις ασκήσεις στο γυμναστήριο, εκάθεσουν έσσω τζιαι εχλαπάτζιαζες ό,τι έβρισκες μπροστά σου.

Εν έσσιει αντροπήν όμως. Τζιαι εγώ ένας που εσάς είμαι.

5
Παττίχα (Καρπούζι) με Χαλλούμιν

Το πιο κλασικό γεύμα για τις καλοκαιρινές νύχτες. Αποφασίζεις, λοιπόν, να φάεις κατι ελαφρύ, τζιαι έτσι καταλήγεις στην κυπριακότατη επιλογή που περιλαμβάνει παττίχα με χαλλούμιν.

Οκ, παραδέχουμαι το, τζιαι εγώ πελλανίσκω, όμως πάντα γίνεται το εξής: Καθώς τρώεις την παττιχούαν σου, συνειδητοποιείς πως το χαλλούμιν έλειψεν. Έτσι, αποφασίζεις να κόψεις ακόμα λλίο χαλλούμι, όμως σύντομα θωρείς οτι τζιαι η παττίχα ελείψεν.

Κόφκεις ακόμα λλίην παττίχα τζιαι συνεχίζεται τούτο το φκιολίν ώσπου να λείψεις 2-3 φιζούες χαλλούμιν τζιαι καμιά-2 παττίχες.

Ούλλοι επεράσαμε που κάτι αντίστοιχα ενοχλητικά πράματα, όμως δεν λυγίζουμε.

Έχουμε 3 μήνες να κάμουμεν της κελλές μας τζιαι να ξεκουραστούμε. Οπότε, μεν σκέφτεσαι τίποτε τζιαι απλά απόλαυσε τη στιγμή!


Το άρθρο γράφτηκε από τον αναγνώστη μας Νικόλα Προδρόμου και στάληκε στο StudentLife για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending