fbpx

Αυτοί είναι οι μεγάλοι αθλητές που… έκλαψαν!

Άντρες και κλάμα. Ένα θέμα που έχει συζητηθεί από τα βάθη των αιώνων με το ερώτημα να παραμένει: Τελικά οι άντρες κλαίνε ή όχι; Αν κρίνουμε πάντως από τους αθλητές η απάντηση είναι “ναι”.

Εξάλλου και αυτοί είναι άνθρωποι με αισθήματα και συναισθήματα και καμιά φορά τους νικούν. Σκέψου, άλλωστε, πόση αδρεναλίνη χρειάζεται για να παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο και πόση προσπάθεια καταβάλουν. Έτσι, το κλάμα μπορεί και να θεωρηθεί σαν κάποιου είδους εξιλέωση, αν θέλεις, για τους κόπους τους.

Έχοντας αυτά υπόψην, μαζέψαμε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές αθλητών που άφησαν τα δάκρυα να κυλήσουν και σου τις παρουσιάζουμε.

Δες ποιοι είναι:

 

1
Γιώργος Πρίντεζης

Συγκλόνισε εχθρούς και φίλους κατά την διάρκεια της περσινής φιέστας τίτλου του Ολυμπιακού ο power forward των ερυθρολεύκων!

Κατά την διάρκεια των τελικών με τον Παναθηναϊκό, ο 32χρονος, σήμερα, μπασκετμπολίστας έχασε τον πατέρα του με αποτέλεσμα να αφήσει τα συναισθήματα του να τον κυριεύσουν όταν σήκωσε το τρόπαιο.

2
Cristiano Ronaldo

Μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να βγάζει την εικόνα του εγωιστή, του εγωκεντρικού παιδιού που τα θέλει όλα δικά του αλλά και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι άνθρωπος.

4 ήταν οι χαρακτηριστικές περιπτώσεις που ο Cristiano έκλαψε. Η πρώτη ήταν μετά τον χαμένο τελικό του Euro 2004 (γεια σου ρε Ελλαδάρα!). Η δεύτερη φορά ήταν στον τελικό του Champions League του 2008 όταν με την φανέλα της United κέρδισε το πρώτο του μεγάλο τρόπαιο ενώ η επόμενη ήταν όταν κέρδισε την Χρυσή Μπάλα του 2013.

Η τελευταία ήταν στον τελικό του Euro 2016 όταν ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να βγεί αλλαγή νωρίς. Στο τέλος βέβαια έκλαψε και από χαρά!

3
Lionel Messi

https://www.youtube.com/watch?v=Y35S_cGwJLo

Και ο Αργεντινός έκλαψε πάρα πολλές φορές. Αιτία στην αρχή της καριέρας του ήταν οι συχνοί τραυματισμοί του ενώ το 2014 όταν η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ η συγκίνηση του “ψύλλου” ήταν έντονη.

Η πιο χαρακτηριστική σκηνή του Lio να κλαίει όμως ήταν μετά τον χαμένο τελικό του Copa America Centenario το καλοκαίρι του 2016. Όταν η Χιλή επικράτησε της αλμπισελέστε στα πέναλτι ο 29χρονος σταρ πλημμύρισε από συναισθήματα.

4
John Terry

Και αν ο Ronaldo έκλαψε από χαρά στον τελικό του Champions League, ο John Terry, που έχασε το κρίσιμο πέναλτι, έκλαψε από λύπη αφού η μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο είχε χαθεί από τα δικά του πόδια.

Βέβαια, κατάφερε να το κατακτήσει το 2012 αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

5
Roger Federer

Σε αρκετές περιπτώσεις σου βγάζει την εικόνα του “κρύου” ανθρώπου αφού σπάνια εκδηλώνει τα συναισθήματα του.

Το 2009 όμως και ενώ είχε χάσει τον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν από τον Rafael Nadal, ο Ελβετός αστέρας νιώθοντας έντονα την συγκίνηση της στιγμής αλλά και την αγάπη του κόσμου που τον αποθέωσε δάκρυσε έντονα.

6
Rafael Nadal

2 τεράστιοι αθλητές που άφησαν την σφραγίδα τους στο σύγχρονο τένις, βούρκωσαν μετά το τέλος του τελικού του Rolland Garros!

Για τον Djokovic ήταν μια σκηνή απόλυτης αποθέωσης, αν και ηττημένος, ενώ για τον Nadal ήταν η 9η νίκη στο γαλλικό τουρνουά!

7
Michael Jordan

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή που έδειξε την ευαισθησία του “Air Jordan” ήταν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Chicago Bulls το 1996.

3 χρόνια νωρίτερα, ο πατέρας του κορυφαίου μπασκετμπολίστα είχε δολοφονηθεί. Έτσι, όταν την ημέρα του πατέρα (κοίτα παιχνίδια που παίζει η μοίρα!), οι Bulls σφράγισαν τον τίτλο ο Michael ξέσπασε στα αποδυτήρια κλαίγωντας σαν μικρό παιδί!

8
Derek Redmond 

Προετοιμαζόταν μια ζωή για τους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης ο Άγγλος δρομέας. Στα ημιτελικά των 400 μέτρων, λίγο μετά το ξεκίνημα ένιωσε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο.

Έπαθε θλάση αλλά συνέχισε τον αγώνα κουτσαίνοντας. Οι πόνοι φυσικά αφόρητοι. Ο πατέρας του όρμηξε στο ταρτάν, τον άρπαξε και του υποσχέθηκε πως θα τερματίσουν.

Κάπου εδώ ο Άγγλος πνίγηκε στα δάκρυα του σε μια στιγμή που σημάδεψε για τα καλά τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

9
Michael Schumacher

Η καριέρα του τεράστιου Michael Schumacher ήταν στολισμένη με πολλές μεγάλες στιγμές. Τίτλοι, ρεκόρ και νίκες θα μπορούσαν να είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον μεγάλο Γερμανό.

Όταν το 2000 στο Grand Prix της Imola έφτασε τις 41 νίκες, ισοφαρίζοντας, τότε σε νίκες τον Ayrton Senna έκλαψε γοερά on air στην δημοσιογραφική διάσκεψη.

Μάλιστα, ο αντίπαλος αλλά και φίλος του, Mika Hakinen, προσπάθησε όσο μπορούσε να τον παρηγορήσει χωρίς να μπορεί να κρύψει και αυτός την συγκίνηση του!

Αυτοί και άλλοι πολλοί αθλητές έκλαψαν κατά την διάρκεια της καριέρας τους. Εσύ τους θυμάσαι; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending