fbpx

Δες τι να φοράς στα καλοκαιρινά events και beach bars!

Τα καλοκαιρινά events σε beach bars έχουν αρχίσει και εννοείται ότι έχουν μπει για τα καλά στο πρόγραμμά μας και ακόμα είναι Ιούνης!

Απόφυγε τις πολύ επίσημες εμφανίσεις, είναι καλοκαίρι και καλοκαίρι σημαίνει άνεση και χαλάρωση, έτσι φρόντισε να το δείχνεις αυτό και με τα ρούχα που φοράς!

Εμείς σου προτείνουμε 5+1 κομμάτια που μπορείς να φορέσεις
σε beach bar:

1
T-shirts

Απόφυγε να φοράς χαλαρά, φαρδιά μπλουζάκια με γραφικά σχέδια. Φαίνεται λες και έχασες τον δρόμο για το γυμναστήριο. Προτίμησε τα πιο μονόχρωμα και στενά μπλουζάκια.

2
Polo T-shirts

Η πιο κλασική επιλογή είναι είναι τα polo t-shirts! Μπορείς να συνδυάσεις εύκολα το polo t-shirt σου αφού το βρίσκεις σε διάφορα χρώματα.

Είναι μια ασφαλή και άνετη επιλογή για εσένα που δυσκολεύεσαι και δεν ξέρεις τι να βάλεις. Είναι το ιδανικό top για να φορέσεις, αφού είναι κάτι μεταξύ της μπλούζας και του πουκαμίσου.

3
Καλοκαιρινά πουκάμισα

Επέλεξε καλοκαιρινό πουκάμισο σε λευκό χρώμα ή σε πιο παστέλ αποχρώσεις. Επίσης το λινό πουκάμισο είναι μια επιλογή που θα λατρέψεις πολύ το καλοκαίρι.

Μπορείς να το συνδυάσεις με ό,τι θες: βερμούδα, τζιν, λινό παντελόνι κ.α.

4
Βερμούδα

Επέλεξε βερμούδες που να είναι άνετες. Μπορείς να δεις στο προηγούμενο μας post ποιες βερμούδες θα σε βολέψουν πολύ το καλοκαίρι! 

5
Chinos trousers


Τα chinos μπορείς να τα βρεις σε πάρα πολλά χρώματα, σε σκούρα και ανοιχτά χρώματα. Συνδύασέ το με το λινό σου πουκάμισο ή την polo t-shirt σου και τα καλοκαιρινά σου παπούτσια (σανδάλια και espadrilles). Γύρισε τα ρεβέρ σου λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και είσαι έτοιμος.

6
Accessories

Για εσένα που σου αρέσει να ξεχωρίζεις στο πλήθος και σου αρέσει το διαφορετικό, σου προτείνουμε να προσθέσεις αξεσουάρ στο outfit σου!

Επέλεξε panama καπέλο , γυαλιά ηλίου και ρολόι, και τώρα όχι απλά είσαι έτοιμος, αλλά πανέτοιμος!

Φρόντισε να έχεις ένα άνετο, αλλά κομψό καλοκαιρινό outfit.
A! και μην ξεχάσεις να πιεις μια γύρα και για εμάς ????

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending