Ίσιωσε τα μαλλιά σου εύκολα και με προστασία με το Remington Pro-Ceramic Ultra!

Ξέρω ότι το καλοκαίρι θέλεις να αφήνεις πιο φυσικά τα μαλλιά σου για να μην τα ταλαιπωρείς! Και καλά κάνεις! Υπάρχει όμως τρόπος να τα ισιώσεις και να το κάνεις με προστασία!

Tο Remington Pro – Ceramic Ultra είναι το σίδερο που θα λατρέψεις και θα χρησιμοποιείς συνεχώς φέτος το καλοκαίρι, αφού θα δεις ότι με αυτό τα μαλλιά σου δε θα καταστραφούν!

Για να είσαι σίγουρη ότι τα μαλλιά σου προστατεύονται καθώς τα ισιώνεις πρέπει να τα φροντίσεις πριν μπεις στο μπάνιο. Φρόντισε να δώσεις στα μαλλιά σου full ενυδάτωση πριν τα λούσεις.

Άπλωσε στις άκρες σου coconut oil μισή ώρα πριν το μπάνιο και άφησε το να δράσει στα μαλλιά σου! Τη διαφορά θα την καταλάβεις αφού ισιώσεις τα μαλλιά σου, μιας και θα είναι πιο λεία και απαλά!

Αφού στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά σου (μη χρησιμοποιήσεις πιστολάκι μαλλιών τώρα που είναι καλοκαίρι), βάλε μόνο στις άκρες προϊόν που θα τα προστατέψει από τις ψηλές θερμοκρασίες.

Στη συνέχεια με το Remington Pro – Ceramic Ultra άρχισε σιγά-σιγά να ισιώνεις τα μαλλιά σου! Συστήνω να επιλέξεις θερμοκρασία 200-210°C (εκτός και αν έχεις υπερβολικά σγουρό μαλλί και χρειάζεται να βάλεις 230°C).

Χώρισε όλα τα μαλλιά στη μέση και την κάθε μεριά σε δύο μέρη: σε πάνω και κάτω μέρος. Το πάνω μέρος σταθεροποίησε το με ένα κλιπ, κι έτσι θα σιγουρευτείς ότι ισιώνεις καλά τα μαλλιά σου από τη ρίζα!

Δες το πιο πάνω βίντεο και θα δεις ότι είναι πανεύκολο να ισιώνεις τα μαλλιά σου με προστασία με το Remington Pro-Ceramic Ultra!