fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα επέλεξα 3 καταπληκτικά outfits που μπορείς να φορέσεις σε γάμο! Τα συγκεκριμένα άτομα που διάλεξα για να μπουν στο σημερινό post δεν είναι τυχαία βέβαια. Είναι και οι 3 fashion bloggers και ο καθένας ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ του!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν: 

1
Παναγιώτα Προκόπη

Αγάπησα αυτό το outfit της Παναγιώτας! Της πάει τόσο μα τόσο πολύ! Μου άρεσαν πολύ οι see-through λεπτομέρειες με dots πάνω στο φόρεμά της! Ενθουσιάστηκα γενικά με το όλο look! Από τα παπούτσια και την τσάντα μέχρι το μακιγιάζ (από την αγαπημένα μας make-up artist Γιούλα) και τα μαλλιά! Gorgeous as always!

2
Τουμάζος Χαραλάμπους

Λάτρεψα από την πρώτη στιγμή το outfit που επέλεξε ο Τουμάζος για τη βραδινή του έξοδο στη Μύκονο, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να φορεθεί και σε γάμο! Συνδύασε τέλεια το λινό μπεζ παντελόνι του με το άσπρο πουκάμισο και το μπλε blazer του με χρυσά κουμπιά! Είναι καλοκαιρινό και ταυτόχρονα τόσο μα τόσο κομψό! ⚜

3
Στέφανη

Είμαι σίγουρη ότι η Στεφανία ξεχώρισε σε αυτό τον γάμο, όπως και κάθε φορά άλλωστε και αυτό λόγω του τόσο ιδιαίτερου στυλ της! Μπορεί το φόρεμα της να ήταν πιο απλό από τα υπόλοιπα που την είχαμε συνηθίσει, γι’ αυτό και το προσάρμοσε στα δικά της “μέτρα”, φορώντας ένα πανέμορφο headband με λουλούδια στα μαλλιά της! Σου πάει πολύ αυτό το ροζ να ξέρεις Στέφανη μου! ????

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending