fbpx

Elena University Halls: Τα μοντέρνα φοιτητικά στούντιο στη Λευκωσία!

Το ψάξιμο για διαμονή στη Λευκωσία είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσεις ή να συνεχίσεις τις σπουδές σου, αλλά μπορεί να είναι και το πιο δύσκολο!

Η έλλειψη χώρου στάθμευσης, η απόσταση από το πανεπιστήμιο, η κίνηση στους δρόμους, η ζωή σε παλιές πολυκατοικίες αποτελούν σημαντικούς προβληματισμούς για κάθε νέο ή παλιό φοιτητή που ψάχνει για φοιτητική στέγη στη Λευκωσία.

Στην τελική όλοι ψάχνουν ένα διαμέρισμα χωρίς προβλήματα, όπου μόνη έγνοια τους θα είναι το διάβασμα, οι εξετάσεις, η παρέα τους και η φοιτητική ζωή.

Ολοκαίνουρια φοιτητικά στούντιο με ιδανική τοποθεσία

Για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσει στη Λευκωσία ένα ολοκαίνουριο κτίριο εξ’ ολοκλήρου για φοιτητές. Οι καινούριες εστίες Elena University Halls βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, και είναι ότι ακριβώς ψάχνεις!

Η μετάβαση στο Πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη, αφού διασχίζοντας τον δρόμο είσαι έτοιμος/η να μπεις στις αίθουσες του Πανεπιστημίου. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνεις τόσο χρήματα για καύσιμα όσο και χρόνο, ειδικά τα πρωινά που το ξύπνημα είναι “δύσκολο”!

Elena University Halls

Διαμονή σε ένα φοιτητικό χώρο με άνεση και ευκολίες

Με τη διαμονή σου στο Elena University Halls θα έχεις ένα ευρύχωρο στούντιο για σένα, αλλά και τους φίλους σου όταν θα σε επισκέπτονται. Η σύνδεση στο Internet συμπεριλαμβάνεται στο ενοίκιο, και επίσης στο υπόγειο του κτιρίου μπορείς να βρεις ένα μικρό γυμναστήριο για την καθημερινή σου άσκηση αν είσαι αθλητικός τύπος.

Επίσης τα δωμάτιο είναι πολύ φωτεινά και άνετα για τις ώρες που θα μελετάς και βρίσκονται σε μια σχετικά ήσυχη περιοχή της Λευκωσίας.

Εκεί φυσικά θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις κι άλλους φοιτητές και να κάνεις νέες παρέες. Τα πιο ωραία χρόνια γίνονται ακόμα πιο ωραία με καλή παρέα!

Συνδυάζουν τη μοντέρνα άποψη του χώρου με τις ανάγκες ενός φοιτητή

  • Ευρύχωρα στούντιο
  • Μοντέρνος σχεδιασμός και έπιπλα
  • Κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου
  • Τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικές συσκευές

Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν:

  • Σύστημα κλιματισμού
  • Ψυγείο
  • Κουζίνα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (φούρνο, μάτια και απορροφητήρα)
  • Πτυσσόμενο μοντέρνο τραπέζι
  • Πολυθρόνα η οποία μπορεί να γίνει και κρεβάτι

Δες το πιο κάτω βίντεο και θα καταλάβεις ότι στα Elena University Halls θα βρεις την ιδανική φοιτητική διαμονή!

1
Βρες περισσότερες πληροφορίες στο caelodevelopers.com ή επικοινώνησε στο 99418128 / 24532923!

[huge_it_slider id=”2″]

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending