Blu Beauty Bar: Ένας μοναδικός χώρος στα πρότυπα αμερικανικών Spa!

Δεν ξέρω αν επισκέφθηκες το καινούριο spa στη Λάρνακα που ονομάζεται Blu Beauty Bar, πάντως εγώ πήγα και εντυπωσιάστηκα! Είναι τόσο χλιδάτο, κομψό, προσεγμένο, και ταυτόχρονα τόσο προσιτό προς όλες και όλους!

Ειλικρινά, όταν πας εκεί θα ξεχαστείς έστω και για λίγο από την καθημερινότητά σου, και αυτό χωρίς να αγχώνεσαι για το πόσα θα πληρώσεις. Θα πειστείς όταν ρίξεις μια ματιά στον κατάλογο με τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Δες πόσο όμορφο και κομψό είναι το Blu Beauty Bar:

Θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις ποια από τις υπηρεσίες θα κάνεις στο Blu Beauty Bar, μιας και θα θέλεις να τις δοκιμάσεις όλες!

Εκεί, μπορείς να κάνεις τα νύχια σου και το σίγουρο είναι ότι δε θα μπορείς να διαλέξεις εύκολα χρώμα αφού οι επιλογές είναι πολλές! Το spa πεντικιούρ τους θα σε εντυπωσιάσει, και αυτό σου το εγγυώμαι, αφού θα ενυδατώσει το δέρμα σου και θα χαλαρώσεις τους μύες και τις αρθρώσεις σου!

Το Blu Beauty Bar φημίζεται για το μασάζ που κάνουν, το οποίο είναι εκπληκτικό! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο ινδικό, στο σουηδικό, στο μασάζ με ζεστές πέτρες, αλλά και στο αθλητικό μασάζ! 

Μη διστάσεις να κλείσεις ένα ραντεβού για εξειδικευμένες θεραπείες για το πρόσωπό σου με προϊόντα από την Dalton Marine Cosmetics, τα οποία περιέχουν μέσα θαλασσινό νερό, χαβιάρι, όστρακα και στρείδια! Με τα συγκεκριμένα προϊόντα θα δεις διαφορά από την πρώτη κιόλας φορά στο δέρμα σου!

Επίσης, για full ανανέωση, μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις βλεφαρίδες ή να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών σου με microblading.

Μακιγιάζ €30
Σπα πεντικιούρ με gel ή μανικιούρ €20

Ακόμα, μπορείς να δοκιμάσεις και το καταπληκτικό medical ipl laser, το οποίο είναι τελευταίας τεχνολογίας σύστημα! Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι η πιο ασφαλής μέθοδος για μόνιμη αποτρίχωση, αφού καταπολεμά τόσο την ξανθή όσο και την άσπρη τρίχα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και όταν είσαι μαυρισμένη ή και πριν πας να κάνεις ηλιοθεραπεία και είναι εντελώς ανώδυνο.

Θεραπεύει τις κηλίδες που δημιουργούνται στο πρόσωπό σου από τον ήλιο, θεραπεύει ουλές που δημιουργούνται από ακμή και πανάδες, κάνει λεύκανση και ανάπλαση στο δέρμα. Επίσης επιδιορθώνει το φυσικό δέρμα του σώματος και του προσώπου και αφαιρεί τον κατεστραμμένο ιστό.

Όλα τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί είναι έμπειρα και αυτό φαίνεται με τον τρόπο που σε εξυπηρετούν, αφού το κάνουν αφοσίωση, οργάνωση και πάνω απ’ όλα με όρεξη!

Θα νιώσεις τόσο άνετα εκεί και θα είναι λες και βρίσκεσαι σπίτι σου, γι’ αυτό ένας καφές θα είναι ό,τι πρέπει για να σου κρατά παρέα καθώς χαλαρώνεις!

Δεν είναι τυχαίο βέβαια που κέρδισαν τόση πελατεία μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Η σωστή εξυπηρέτηση πελατών και ο τρόπος προσέγγισής τους, σε συνδυασμό με την ποιότητα υπηρεσιών και τις χαμηλές τιμές σε κάνουν να νιώθεις ότι βρήκες τον ιδανικό χώρο και spa για ‘σένα!

Gel μανικιούρ €10

Περισσότερες πληροφορίες για το Blu Beauty Bar μπορείς να βρεις:

Facebook: Blu Beauty Bar

Διεύθυνση: Πηλίου 15, Καμάρες – Λάρνακα (περιοχή Κ- Cineplex) Τ.Κ. 6037

Τηλ: 24 366266

Εσύ τι περιμένεις; Ακόμα να κλείσεις το ραντεβού σου;