fbpx

Valentina Sampaio: Το τρανσέξουαλ μοντέλο που έγινε εξώφυλλο στην Vogue!

Την γνωρίσαμε μέσω της φωτογράφισης που έκανε για το περιοδικό Vogue. Δεν είναι άλλη από την Βραζιλιάνα καλλονή Valentina Sampaio. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Εκ πρώτης όψεως είναι μια πανέμορφη, εξωτική γυναίκα, παρ’ όλα αυτά, ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν ομαλός για την Valentina, αφού σε νεαρή ηλικία , ένιωθε πως ήταν σε λάθος σώμα, όπως η ίδια δήλωσε.

Instagram: Valentina Sampaio

H Valentina Sampaio γεννήθηκε στην Βραζιλία το 1996, με αντρικό φύλο. Η 20χρονη καλλονή έγραψε ιστορία σαν το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue.

Η παιδική της ηλικία δεν ήταν καθόλου ξέγνοιαστη και χαρούμενη, καθώς στα 8 της χρόνια, ξεκίνησε να επισκέπτεται ψυχολόγο επειδή δεν αναγνώριζε το σώμα της σαν δικό της. Για καλή της τύχη όμως, είχε όλη την υποστήριξη και αγάπη που χρειαζόταν από την οικογένειά της, ούτως ώστε να κατααφέρει να εξελιχθεί στην γυναίκα που είναι σήμερα!

Instagram: Valentina Sampaio

Αργότερα, στην εφηβεία, έγινε η μεταμόρφωση της Valentina στην γυναίκα που βλέπουμε σήμερα. Χάρη στην ομορφιά της, δεν άργησε να περπατήσει στο πρώτο της catwalk και να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Σήμερα, με σχεδόν 70,000 followers στο Instagram και πολλά αφιερώματα σε κάποια από τα πιο διάσημα περιοδικά στον κόσμο, κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο της να γίνει η πρέσβειρα της L’Oreal Paris. Νέος της στόχος είναι να αρχίσει να συμμετέχει σε fashion shows.

Είμαι σίγουρη πως ότι βάλει στο μυαλό της θα το καταφέρει, αφού το mantra της είναι “ό,τι κάνεις, κάνε το με αγάπη και βάλε τα δυνατά σου”.

Follow her on Instagram: valentts

Eμένα πάντως, με ενέπνευσε η ιστορία της Valentina, εσένα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending