fbpx

5+1 απαραίτητα tech accessories για να απολαύσεις το καλοκαίρι σου!

Για να απολαύσεις το καλοκαίρι σου χρειάζεσαι πάνω απ’ όλα καλή παρέα! Μερικά tech accessories όμως θα σε διευκολύνουν και θα κάνουν τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις πιο διασκεδαστικές!

Η Bionic Electronics ετοίμασε και φέτος τον καλοκαιρινό της κατάλογο γεμάτο με μοναδικές προσφορές! Στα καταστήματα της σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Παραλίμνι μπορείς να βρεις όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι και σε τιμές που συμφέρουν! Δες εδώ τον καλοκαιρινό κατάλογο με όλες τις προσφορές της Bionic μέχρι 30/6!

Παρακάτω σου προτείνουμε 5+1 αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη τσάντα θαλάσσης σου για να κάνεις το καλοκαίρι σου πραγματικά αξέχαστο!

Δες ποια είναι:

 

1
Power Bank 

Για να μην μείνει ποτέ το smartphone σου από μπαταρία καθώς είσαι στην παραλία, πάρε ένα Tracer Power Bank 5200MAH. Ας μην ξεχνάμε ότι η συνεχής χρήσης των social media apps εξαντλεί την μπαταρία. Έτσι, για να μην χάσεις κανένα Instagram story ή Facebook post βεβαιώσου ότι έχεις μαζί σου ένα power bank! Δες εδώ τα features και την τιμή του!

2
4K Action Camera

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο έντονες στιγμές. Στιγμές που με μια Eken H8 Plus Ultra HD 4K Action Camera μπορείς να αποτυπώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, όταν τον χειμώνα ή μετά από χρόνια θέλεις να θυμηθείς πώς πέρασες το καλοκαίρι θα μπορείς να το κάνεις με εικόνες-φωτογραφίες και video σε ψηλή ανάλυση. Δες εδώ όλα τα features και την τιμή της!

3
Selfie stick 

Απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι είναι το selfie stick. Συνδέεις την action camera ή το smartphone σου στο Selfie stick Camlink Monopod και έτσι έχεις αμέσως τη δυνατότητα να είσαι “μέσα” σε όλες τις αγαπημένες σου στιγμές… με την παρέα σου ή με τα αγαπημένα σου τοπία για background! Δες εδώ τα features και την τιμή του!

4
Waterproof Case

Το smartphone μπορεί να είναι η καλύτερη παρέα στην παραλία, αλλά το νερό μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του. Με την Aiino Transparent Universal Waterproof Case προστατεύεις τη συσκευή σου ενώ το διαφανές της υλικό σου επιτρέπει να βλέπεις καθαρά την οθόνη και τις ειδοποιήσεις που έρχονται. Δες εδώ όλα τα features και την τιμή της!

5
Bluetooth Speaker Waterproof

Καλοκαίρι σημαίνει μουσική! Για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική μαζί με την παρέα σου, φρόντισε να έχεις ένα καλό speaker. Το ION Plunge Bluetooth Speaker Waterproof είναι αδιάβροχο και έτσι δεν θα φοβάσαι το έχεις όσο πιο κοντά στη θάλασσα ή την πισίνα! Δες εδώ τα features και την τιμή του!

6
Key Finder

Επειδή το καλοκαίρι ίσως να μην είσαι τόσο τακτοποιημένος στις εξορμήσεις σου, για να μην ψάχνεις τα κλειδιά σου όταν έρθει η στιγμή να φύγεις το iHere Gen 3 Key Finder είναι το ιδανικό αξεσουάρ. Είναι μικρό, ελαφρύ και σου δίνει τη δυνατότητα (μέσα από το iHere app) να βρίσκεις εύκολα τα κλειδιά σου, το κινητό σου ακόμα και πού πάρκαρες το αυτοκίνητο σου! “Ότι πρέπει” δηλαδή για πολυσύχναστες παραλίες και γεμάτα parking! Δες εδώ όλα τα features και την τιμή του!

Η Bionic σου δίνει επιλογές για να απολαύσεις το καλοκαίρι!

Δες εδώ τον καλοκαιρινό κατάλογο με όλες τις προσφορές μέχρι 30/6!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending