fbpx

Η Lady Gaga φοράει ρούχα σχεδιασμένα από το Μiddlesex University!

Το καινούριο βίντεο κλιπ (John Wayne) της βασίλισσας της ποπ σκηνής Lady Gaga φιλοξενεί τολμηρά και αυθεντικά σχέδια του καθηγητή μόδας του πανεπιστημίου του Middlesex, Alex Noble!

Kαθηγητής στον κλάδο “Fashion” του Πανεπιστημίου του Middlesex σχεδίασε τα κουστούμια για την διεθνούς φήμης ποπ σταρ Lady Gaga και συγκεκριμένα για το πιο πρόσφατο μουσικό βίντεό της, που ονομάζεται John Wayne.

Ζητήθηκε του Alex να δημιουργήσει κάτι εμπνευσμένο από την ντίβα Dolly Parton, τον βασιλία της ποπ Elvis, κάτι που να θυμίζει έναν καουμπόη επιστημονικής φαντασίας, αλλά ταυτόχρονα εμπνευσμένο και από την ίδια την Gaga.

Έτσι δημιούργησε ένα ξεβαμμένο σύνολο από τζιν, το οποίο ήταν γεμάτο κρόσσια και είχε τεράστια πτυχωτά μανίκια από μετάξι. Εξηγεί ο Alex Noble πως «καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την δουλειά αυτή σε εννέα μέρες, συμπεριλαμβανομένου του ξεβάμματος και πλυσίματος του τζιν».

Συνεχίζει λέγοντας πως ήταν πολύ χαρούμενος που είδε το κομμάτι που σχεδίασε στο μουσικό βίντεο και πως παρόλο που συνεργάζεται με την Gaga εδώ και καιρό, συχνά σχεδιάζονται κομμάτια που στο τέλος δεν χρησιμοποιούνται.

«Έτσι είναι πάντα υπέροχα όταν ανταμείβεται ο κόπος σου», εξηγεί ο καθηγητής του Middlesex. O Alex Noble έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως την Florence Welch, Laura Mvula, Alison Goldfrapp, Kylie Minogue και Paloma Faith και έχει δημιουργήσει κομμάτια που φιλοξενήθηκαν σε εξώφυλλα διάσημων περιοδικών αλλά και κομμάτια που υιοθετήθηκαν από υφιστάμενες μάρκες ρούχων πολυτελείας, όπως Mugler και Diesel.

Η εμπειρία του στον χώρο της μόδας του επιτρέπει να μοιράζεται πολύτιμες και πρακτικές συμβουλές με τους φοιτητές του Middlesex University που σπουδάζουν Fashion, μέσω μαθημάτων και εργαστηρίων.

Συμβουλεύει ο Alex Noble πως «η βιομηχανία αλλάζει και χρειάζεται να αλλάξει. Έτσι μην προσπαθήσεις να χωρέσεις σε ένα υφιστάμενο κουτί, αλλά κάνε αυτό που σε αντιπροσωπεύει και κάνε το καλά!»

Αν ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις Fashion στο Middlesex University, κάλεσε τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου – Global Educational Services, στο 22780250 για περισσότερες πληροφορίες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending