fbpx

Ταξίδι στην Αγγλία; Δες τα must μέρη για να πας στο Birmingham!

Η Κύπρος μας το καλοκαίρι μπορεί να γίνει αφόρητη λόγω της ζέστης. Έτσι, σου συστήνουμε εάν αποφασίσεις να πας διακοπές, προτίμησε να ταξιδέψες σε μια πιο ψυχρή χώρα – να ξεφύγεις λίγο!

Εμείς έχουμε ταξιδέψει στην Αγγλία, όπου το καλοκαίρι της είναι δροσερό και σε πρώτη φάση σου προτείνουμε όσα πρέπει να επισκεφτείς στο Birmingham.

Αρχικά για να φτάσουμε εκεί ταξιδέψαμε με τρένο, επειδή μέναμε σε άλλη πόλη. Προνοήσαμε βέβαια να αγοράσουμε εισιτήρια online.

Tip: Ήξερες ότι στην Αγγλία τα tickets όταν αγοραστούν online έχουν πάντα έκπτωση;

Δες πιο κάτω όσα επισκεφθήκαμε:

 

1
Bullring

Κατεβαίνοντας από τον σταθμό του τρένου, πήγαμε στην πιο διάσημη περιοχή, το Bullring. Το Bullring είναι η περιοχή των καταστημάτων και του mall, γεμάτη κόσμο. Εκεί μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου και να φας.

Πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς τον ταύρο του Bullring. Ένας τεράστιος μπρούτζινος ταύρος που κοσμεί την είσοδο του mall.

2
Canals

Τα τελευταία χρόνια στο Birmingham έχουν παρατηρηθεί αρκετά κανάλια. Εκεί έχει δημιουργηθεί και αποβάθρα στην οποία μπορείς να περπατήσεις και να κάνεις μια βόλτα!

Εμείς καθίσαμε σε ένα cafe και απολαύσαμε την θέα πίνοντας τον καφέ μας. Αν θέλεις, όμως υπάρχουν και εστιατόρια με καλές τιμές για να απολαύσεις το φαγητό σου εκεί.

Στο κανάλι, υπάρχουν και βαρκούλες που προσφέρουν μίνι-βόλτες μέσα στο νερό. Παρ’ όλ’ αυτά, εμείς δεν κάναμε βόλτα μιας και τα νερά δεν ήταν τόσο καθαρά τη συγκεκριμένη μέρα.

3
Το MailBox

Για να φτάσουμε στο κανάλι, περάσαμε μέσα από το MailBox. Εντυπωσιακό κτήριο.

Ένα κτίριο που στεγάζει πολυτελή δωμάτια, cafes, εστιατόρια, γραφεία καθώς και τα γραφεία του BBC of Birmingham!

4
Aquarium

Το Aquarium είναι ίσως το πιο μαγευτικό μέρος που πρέπει να επισκεφτείς στο Birmingham. Καταρχάς, η αρχιτεκτονική του είναι πολύ ωραία, και δεν θα βαρεθείς τη διαδρομή.

Τα υδρόβια ζώα που φιλοξενεί είναι σπάνια είδη ή είδη προς εξαφάνιση. Υπάρχουν πληροφορείες για το κάθε υδρόβιο, ενώ σε πολλά από αυτά έχουν δοθεί συγκεκριμένα ονόματα!

Στο τέλος της διαδρομής, περνάς μέσα από το πιο μαγευτικό σημείο του aquarium. Ένα ενυδρείο μέσα στο οποίο τα υδρόβια καλυμπούν σε 360ο μοίρες δίπλα σου!

Σου προτείνουμε να κλείσεις τα εισιτήρια online – η διαφορά τιμής είναι μεγάλη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending