fbpx

2 τρόποι να φτιάξεις το κραγιόν σου που έσπασε ή έλιωσε!

Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα κάθε γυναίκας, στο μακιγιάζ! Όλες έχουμε στο νεσεσέρ μας, αλλά και στην καρδιά μας, αφού μας χαρίζει ακαταμάχητα χείλη!

Τι συμβαίνει όμως όταν βγάζεις το κραγιόν από την θήκη του και ανακαλύπτεις πως έχει σπάσει; Ή ακόμα χειρότερα έχει λιώσει από την θερμοκρασία; Μη μου πεις πως δεν σου έχει τύχει!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις, γι’ αυτό και πιο κάτω σου δίνω 2 πανεύκολους τρόπους για κάνεις το κραγιόν σου και πάλι σαν καινούριο.

Δες τους εδώ:

1
Φτιάξε το το με αναπτήρα

Αν το κραγιόν σου δεν έλιωσε αλλά κόπηκε απλά από την βάση του, τότε είσαι τυχερή. Πιάσε έναν αναπτήρα ή ένα κερί, ζέστανε την βάση του κραγιόν (κατά προτίμηση όχι το κομμάτι που κόπηκε) μέχρι να αρχίσει να λιώνει.

Στην συνέχεια τοποθέτησε το κομμένο κομμάτι πάνω στην βάση και κράτα το για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να κρυώσει. Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τοποθέτησε το κραγιόν σου στο ψυγείο για λίγες ώρες και απέφυγε να το εκθέτεις στον ήλιο. Voilà! Το κραγιόν σου είναι και πάλι σαν καινούριο! Είδες πόσο εύκολο είναι;

2
Λιώσε το 

Ας υποθέσουμε ότι το κραγιόν σου δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Τι πρέπει να κάνεις; Να το πετάξεις; Ούτε να το σκέφτεσαι! Πολύ απλά θα το βάλεις σε ένα πλαστικό δοχείο.

Βγάζεις ότι απέμεινε από το κραγιόν σου, το βάζεις σε ένα κουτάλι και το θερμαίνεις με ένα αναπτήρα μέχρι να λιώσει εντελώς. Η συνέχεια είναι απλή! Βάζεις το λιωμένο κραγιόν στο πλαστικό δοχείο και το αφήνεις να κρυώσει. Θα το εφαρμόσεις στα χείλη σου με ένα πινέλο μακιγιάζ φυσικά! Μπορείς να με ευχαριστήσεις αργότερα!

Εσύ πώς θα “σώσεις” το αγαπημένο σου κραγιόν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending