fbpx

3+1 λόγοι για να έχεις στη συλλογή σου ένα make-up setting spray!

Το setting spray είναι ένα προιον που δεν θέλεις να παραλείψεις από την συλλογή σου μιας και οι χρήσεις του είναι πολλές!

Με αφορμή την αγορά του FIX+PREP+PRIME από την νέα συλλογή Fruity Juicy της MAC, το οποίο μυρίζει coconut και μου θυμίζει καλοκαίρι και διακοπές, θα σου πω τις αγαπημένες μου χρήσεις του συγκεκριμένου προιόντος!

Δες λοιπόν ποιες είναι οι διαφορετικές χρήσεις του fix+:

1
Βάση foundation

Αυτή είναι και η κύρια χρήση αυτού του spray, το οποίο ενυδατώνει και ετοιμάζει το δέρμα για μια τέλεια εφαρμογή της βάσης σου.

2
Ένταση στις σκιές ματιών

Ένα μυστικό αυτού του spray είναι να ψεκάσεις λίγο στο πινέλο αφού έχεις πάρει την σκιά, για δώσεις μεγαλύτερη ένταση στο χρώμα. Το ίδο βήμα κάνω και για το highlighter μου κάνοντας το έτσι να γυαλίζει ακόμη περισσότερο.

3
Τελείωμα του make-up σου

Ψέκασε το πρόσωπό σου αφού έχεις τελειώσει το μακιγιάζ σου μιας και αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει περισσότερο, αλλά και να μαλακώσει την βάση σου χωρίς να φαίνεται τόσο πουδρέ και ψεύτικη.

4
Για την παραλία

H αγαπημένη μου χρήση αυτού του spray είναι στην παραλία, ψεκάζοντας το πρόσωπο μου δροσίζοντας το έτσι τις ζεστές ώρες της ηλιοθεραπείας, χωρίς να φεύγει η αντηλιακή μου κρέμα!

Εσύ τι περιμένεις για να πάρεις ένα τέτοιο make-up spray;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending