fbpx

Οι 5 τύποι Κυπραίων φούρπων στην παραλία!

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη παραλία, να είσαι σίουρος πως θα δουν πολλά τα μάθκια σου. Ανάμεσα σε τζιείνα ούλλα, θα έσσιεις τζιαι την τύχη να δεις τζιαι τον Κυπραίο που μουσκομυρίζει μαππίλλα που το μίλι.

Μια είναι φυσικά η προϋπόθεση για να πάει ο Κυπραίος φούρπος στη θάλασσα. Να μεν έσσιει παιχνίδι η ομάδα του.

Πάμε να δούμε πιο κάτω τους τύπους που λλίο πολλά θωρούμεν τους κάθε φορά όποτε πάμε θάλασσα.

1
“Παίζω μάππα στη παραλία”

Εν ο τύπος που θα τον δεις να βαστά ένα 3d spinner στο σσιέρι, τζιαι που την άλλη εν ο τύπος που εν μπορεί χωρίς τη μάππα στα πόθκια του.

Τίποτε όμως εν γίνεται τυχαία. Συνεννοούνται ούλλοι να πάσειν σε ένα τοπούι που έσσιει τες πιο πολλές τζαι ωραίες γυναίκες.

Τότε είναι που ξεκινούν να παίζουν σάννα τζιαι κάμνουν πασαρέλλα τζιαι φωτογράφιση για αντρικό μαγιό.

2
“Θκιαβάζω αθλητικά μεν με ενοχλείτε”

Πασαλυμμένος με λάδι, απλούμενος πάνω στο κρεβατούι τζιαι με τη μπύρα πάνω στο τραπεζούι δίπλα, τα σσιέρκα σου δεν γίνεται να μείνουν όφκερα. Μια εφημερίδα με αθλητικά πάντα είναι χρήσιμη!

Για όσους εν πιο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, διούν του κινητού τζιαι άφτει. Μπορούν άνετα να κάτσουν να δουν ούλλα τα αθλητικά που τους εμφανίζουνται μέσα στην αρχική του Facebook χωρίς να φακκούν πενιά τι γίνεται γύρω τους.

Βασική προϋπόθεση: Like τζιαι follow σε ούλλα τα Facebook pages των αθλητικών ιστοσελίδων.

3
“Έλα να μαλλώσουμε για τη μάππα”

Αν στο διπλανό κρεβατούι τύχει κανένας που υποστηρίζει άλλη ομάδα που τη δική σου, ο καφκάς εν σίουρη υπόθεση. Ειδικά αν εν τζιαι πολλά φανατικός; Σαστείτε να σας ακούσει ούλλη η παραλία.

Αν εν τζιαι αιώνιοι αντίπαλοι, εν άξιοι να κάμουν flash back μέχρι την δεκαετία των 70s τζιαι να σχολιάζουν τζιαι την τελευταία φάση για να αποδείξουν ότι αδικούνταν πάντα.

4
“Είμαι branded με πράματα της ομάδας μου”

Ττόρος της ομάδας, παντόφλες της ομάδας, μαγιό της ομάδας, φανέλα της ομάδας, key ring της ομάδας, παγωνιέρα της ομάδας τζιαι φυσικά μπύρες της ομάδας.

Οι πόζες εννοείται ότι θα γίνονται με στυλ ώστε να φανεί το tattoo…  της ομάδας!

5
“Ο ποδοσφαιριστής – καμάκιας” 

Μπορεί να το θεωρούμε ένα που τα πιο κλισέ καμάκια της παραλίας αλλά λλίο πολλά ούλλους έφιεν μας η μάππα “κατά λάθος” στη διπλανή γυναικεία παρέα για να έβρουμε ευκαιρία να πιάμε κουβέντα.

Φυσικά η πατέντα θα πιάει, αφού τες πείσουμε να φκούμε για ποτό τη νύχτα. Το στοίχημα δεν τελειώνει δαμέ, αφού όποιος καταφέρει τζιαι πιάσει τα πιο πολλά νούμερα κινητών δικαιωματικά θα είναι τζιαι ο γόης της παρέας.

Εσύ ποια που τούτα κάμεις συνήθως άμαν πάεις παραλία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending