fbpx

5 βήματα για να βρεις το προσωπικό σου στυλ!

Ένα από τα θέματα που συζητάμε συνεχώς εμείς τα κορίτσια είναι η μόδα. Είναι ένας τομέας, που μας προβληματίζει και μας επηρεάζει καθημερινά γι’ αυτό και η μόδα είναι κάτι που συνεχώς αλλάζει και ανακυκλώνεται.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι περισσότερες γυναίκες να δυσκολεύονται να καταλήξουν στο δικό τους στυλ. Είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να βρει το δικό της στυλ, μιας και αποτελεί βασικό μέρος της εξωτερικής της εμφάνισης, της ταυτότητας και του χαρακτήρα της.

Γι’ αυτό λοιπόν θα σε βοηθήσω να βρεις και να διαμορφώσεις το δικό σου προσωπικό στυλ με βάση το προσωπικό σου γούστο, με μερικά πολύ απλά βήματα.

Δες εδώ:

1
Βρες τον σωματότυπό σου

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις ποιο σωματότυπο έχεις (δες εδώ ποια χαρακτηριστικά έχεις). Βρες τα δυνατά σου σημεία και άρχισε να επιλέγεις κομμάτια που τα αναδεικνύουν.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις και εκείνα στα οποία ίσως να υστερείς. Έτσι μόνο θα μπορέσεις να βρεις κομμάτια που αναδεικνύουν το κορμί σου!

2
Ανάλυσε την ντουλάπα σου

Στάσου μπροστά από την ντουλάπα σου και δες τι ακριβώς περιέχει τελικά. Παρατήρησε τα χρώματα τα κομμάτια που ίσως να επαναλαμβάνονται, και προσπάθησε να δημιουργήσεις outfits με διαφορετικούς τρόπους.

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί τα αγαπημένα σου κομμάτια είναι τα αγαπημένα σου;

3
Έμπνευση

Βρες τα fashion icons ή τις αγαπημένες σου fashion bloggers που σου αρέσουν και πάρε ιδέες για το στυλ σου.

Δες ταινίες, αλλά και μουσικά βίντεο, διάβασε περιοδικά μόδας όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού. Προσοχή όμως δε χρειάζεται να τα αντιγράψεις, απλά θα το προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ.

4
Νέα trends

Όπως σου είπα ήδη, η μόδα συνεχώς αλλάζει και για να είσαι in-fashion πρέπει να ακολουθείς τα τελευταία trends!

Όχι πάντοτε βέβαια, μόνο όταν ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου και μπορείς να τα εντάξεις στο δικό σου στυλ!

5
Επένδυσε

Καλό θα ήταν να επενδύεις σε κομμάτια τα οποία να μπορείς πάντα να τα συνδυάζεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, σε διαχρονικά κομμάτια (πχ. jeans, denim και leather jackets).

Μπορείς επίσης να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου κάτι που ξεχωρίζει και θα είναι πιο «εσύ».

Σε βοήθησα για να βρεις το προσωπικό σου στυλ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending