fbpx

5 hairstyles για να είσαι stylish και στο γυμναστήριο!

Σου έτυχε ποτέ να είσαι στο γυμναστήριο, εκτελώντας το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής σου, και ξαφνικά πηγαίνοντας στον καθρέφτη να αντικρίσεις, κάτι που δεν ήθελες να αντικρίσεις; Ε, λοιπόν αν πας γυμναστήριο, ξέρεις σε τι αναφέρομαι! Στα ατημέλητα μαλλιά σου φυσικά.

Ας είμαστε ειλικρινείς! Μπορεί να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο για να κτίσουμε ένα καλοσχηματισμένο σώμα, όμως θέλουμε ταυτόχρονα να είμαστε όμορφες και περιποιημένες. Και επειδή ο κούκλος γυμναστής καραδοκεί, εσύ δεν μπορείς να εμφανίζεσαι όπως ξύπνησες στο γυμναστήριο.

Μην ανησυχείς, πιο κάτω σου δίνω 5 ιδέες για πανεύκολα, πρακτικά και stylish hairstyles για να είσαι στην τρίχα ακόμα και την ώρα που θα βγαίνεις από το γυμναστήριο.

Δες τα εδώ:

1
Classic Ponytail

Δεν μπορείς ποτέ να είσαι πέσεις έξω με μια κλασική αλογοουρά. Χωρίς κόπο και χρόνο είσαι έτοιμη για το γυμναστήριο.

2
Boxer Braids

Ίσως το πιο πρακτικό χτένισμα για οποιαδήποτε μορφή άσκησης. Ταλαιπωρεί λιγότερο τα μαλλιά σου και επίσης χαλάει πάρα πολύ δύσκολα.

Γι’ αυτό και το επιλέγουν και οι διάσημες, όπως η Adriana Lima που ακολουθούν ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής σχεδόν καθημερινά.

3
Side Braid

Μια απλή πλεξίδα στο πλάι είναι ιδανική για εσένα που δε θέλεις να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου με μια αλογοουρά, αλλά ούτε και να σπαταλήσεις χρόνο με κάτι πιο περίπλοκο.

4
Space Buns

Ίσως να χρειάζεται λίγος περισσότερος χρόνος, όμως πόσο χαριτωμένα είναι τα space buns; Αξίζουν λίγα extra λεπτά για να πετύχεις αυτό το stylish look.

Το πανεύκολο αυτό χτένισμα γίνεται μέσα σε ένα λεπτό και παρόλα αυτά είναι το it-hairstyle του καλοκαιριού. Δες εδώ πώς να το πετύχεις!

Εσύ ποιο hairstyle θα κάνεις σήμερα στο γυμναστήριο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending