fbpx

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες των μοντέλων του Asos που έγιναν viral!

Κάθε εβδομάδα έχω την τάση να μπαίνω στο Asos και να βλέπω τα νέα μαγιό που φέρνουν! Μου αρέσει να βλέπω τα νέα trends στα μαγιό!

Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα προχθές ότι στο ένα μοντέλο φαινόταν ένα σημάδι στην κοιλιά της. Αρχικά νόμιζα πως ήταν λερωμένη η οθόνη του υπολογιστή μου, στη συνέχεια διαπίστωσα ότι ήταν όντως πάνω στο σώμα του μοντέλου!

Δες πιο κάτω τις φωτογραφίες: 

Παρατηρώντας ακόμα καλύτερα τη φωτογραφία με το μαγιό πρόσεξα ότι το μοντέλο εκτός από σημάδι είχε και ραγάδες. Είναι η πρώτη φορά που στο Asos ανέβασαν φωτογραφίες μοντέλων χωρίς photoshop!

Kαι σίγουρα ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό γυναικών (μαζί τους κι εγώ εννοείται) χάρηκε με αυτή την πράξη του Asos μιας και νιώθει ότι μπορεί να ταυτίσει τις ατέλειες των μοντέλων με τις δικές τους!

Εγώ πραγματικά είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που άρχισαν να προωθούνται τα γυναικεία σώματα όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα! Και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες παγκόσμια σε πωλήσεις! Αυτό δείχνει ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους!

Εσένα σου άρεσε η κίνηση αυτή που έκανε το Asos;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending